شناسهٔ خبر: 72099727 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

نماز عید سعید فطر در روسیه

میلیونها نفر از مسلمانان اهل سنت روسیه ، با حضور در مساجد سراسر این کشور ، نماز عیدسعیدفطر را اقامه کردند.

صاحب‌خبر -

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از مسکو ، در پی اعلام شورای مفتیات و اداره دینی مسلمانان اهل سنت روسیه ، امروز یکشنبه روز عید سعید فطر بود و میلیونها تن از مسلمانان اهل تسنن این کشور با حضور در بیش از ۷ هزار مسجد سراسر این کشور ، نماز عید سعید فطر را اقامه کردند.

<div id="video-display-embed-code_12171998"><script type="text/JavaScript" src="https://www.iribnews.ir/fa/news/play/embed/4487642/12171998?width=600&height=350"></script></div>

براساس اعلام سازمان دینی شیعیان روسیه ، با توجه به عدم رویت هلال ماه شوال ، عید سعید فطر برای مسلمانان اهل تشیع این کشور روز دوشنبه خواهد بود.

در پی اعلام روز عید سعید فطر در روسیه ، ولادیمیر پوتین، فرارسیدن عید سعید فطر را به مسلمانان این کشور تبریک گفت و از مشارکت خلاقانه مسلمانان در توسعه روسیه قدردانی کرد.

رئیس‌جمهور روسیه خطاب به مسلمانان کشورش گفت : عید سعید فطر را صمیمانه به شما تبریک می‌گویم.

پوتین افزود : مشارکت خلاقانه و عظیم تشکل‌های مسلمان در توسعه حیات اجتماعی و فرهنگی کشور، اجرای طرح‌های خیریه مردمی ، آموزشی، روشنگری و میهنی از سوی مسلمانان روسیه شایسته احترام است.

همچنین میخائیل میشوستین نخست وزیر ، روسای مجلس دوما ، رئیس شورای فدراسیون روسیه ، شهردار مسکو و مقامات ارشد سیاسی روسیه با صدور پیام‌های جداگانه ، عیدسعیدفطر را به مسلمانان این کسور تبریک گفتند.

از جمعیت ۱۵۰ میلیون نفری روسیه ، بیش از ۳۰ میلیون نفر مسلمان هستند که حدود چهار میلیون نفر در پایتخت و مابقی در جمهوری‌های مسلمان‌نشین تاتارستان ، باشقیرستان ، داغستان ، چچن و مناطقی از قفقاز شمالی سکونت دارند.

سازمان دینی شیعیان روسیه نیز ، جمعیت مسلمانان اهل تشیع این کشور را حدود ۳ میلیون نفر اعلام کرده است.

براساس آمار این نهاد دینی ، بیش از یک‌ میلیون نفر از شیعیان روسیه در پایتخت این کشور ساکن هستند.