شناسهٔ خبر: 72070414 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تحلیل بازار | لینک خبر

سرمایه‌گذاری بیش‌ از ۲ میلیارد یورویی‌ فولاد هرمزگان در بخش تولید

مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان گفت: این شرکت سرمایه‌گذاری ۲‌ میلیارد و ۳۵۰ میلیون یورویی‌ را برای اجرای طرح‌های توسعه‌ای در استان هرمزگان آغاز کرده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش بازار، علیرضا رحیم در بازدید از طرح‌های توسعه‌ای شرکت فولاد هرمزگان به‌خصوص پروژه‌های مگامدول احیا مستقیم ستاره سیمین هرمز، افزود: پروژه ستاره سیمین هرمز به عنوان یکی از سرمایه‌گذاری‌های زیرمجموعه فولاد هرمزگان و پروژه پیشران توسعه در کشور مطرح است و نخستین پروژه مگامدول احیا مستقیم با تکنولوژی کاملا ایرانی «پرد» خواهد بود که می‌تواند برای نخستین بار در کشور به صورت همزمان سه محصول آهن اسفنجی، بریکت گرم و بریکت سرد را تولید کند.

وی با تاکید بر تسریع در اجرای پروژه‌ها بیان کرد: اتمام این پروژه‌ها در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری و شعار امسال مبنی بر «سرمایه‌گذاری برای تولید» باید سرعت یابد.

احیای‌ مستقیم یک واکنش شیمیائی است که بین هیدروژن و مونواکسیدکربن با اکسیژن موجود در اکسید آهن انجام می‌شود. محصول این واکنش آهن فلزی است که در واحدهای فولادسازی مورد استفاده قرار می‌گیرد.