شناسهٔ خبر: 72058968 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

هواشناسی گیلان ۷ فروردین: پیش بینی وزش باد جنوبی تا اواسط هفته آینده

رشت- مدیرکل هواشناسی گیلان گفت: وزش باد جنوبی از شنبه تا اواسط هفته آینده آسمان گیلان را فرا می گیرد.

صاحب‌خبر -

محمد دادرس در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به الگوهای جدید هواشناسی در گیلان اظهار کرد: نقشه‌های هواشناسی نشان دهنده استقرار جوی غالباً پایدار تا اواسط هفته آینده در گیلان است.

وی افزود: بر این اساس آسمانی صاف تا نیمه ابری، بعضی نقاط مه صبحگاهی، گاهی وزش باد و روند تدریجی افزایش دما در استان مورد انتظار است.

دادرس ادامه داد: طی این مدت با گاهی با شکل گیری ناپایداری‌های موقتی در برخی نقاط به ویژه ارتفاعات و دامنه‌ها، افزایش ابر و بارش پراکنده دور از انتظار نیست.

مدیرکل هواشناسی گیلان گفت: از شنبه تا اواسط هفته آینده با توجه به فراهم بودن شرایط برای وزش باد جنوبی در برخی نواحی استان وزش باد گرم شدید پیش بینی می‌شود.