شناسهٔ خبر: 72024577 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: شفقنا | لینک خبر

ترامپ: «گرینلند برای امنیت ملی آمریکا مهم است/کشورهای بیشتری به توافق عادی‌سازی روابط با اسرائیل خواهند پیوست»

صاحب‌خبر -

شفقنا-«دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد: «به زودی تعرفه گمرکی بر واردات خودرو، آلمینیوم و دارو اعمال خواهیم کرد.»

به گزارش شفقنا به نقل از الجزیره، ترامپ گفت: «شرکت‌های زیادی در ایالات متحده آمریکا کارخانه خواهند ساخت.»

وی افزود: «اعمال تعرفه‌ها باعث می‌شود که مالیات‌ها در داخل ایالات متحده آمریکا در سطوح پایین نگه داشته شوند.»

رئیس جمهور آمریکا تصریح کرد: «گرینلند برای امنیت ملی آمریکا مهم است و ما با افرادی در آنجا ارتباط برقرار می‌کنیم که می‌خواهند اتفاقی بیفتد.»

ترامپ اظهار داشت: «به توافقی در مورد مواد معدنی کمیاب در اوکراین دست یافته‌ایم و به زودی امضا خواهد شد.»

وی گفت: «ما با اوکراین درباره زمین و مالکیت شرکت‌های آمریکایی بر نیروگاه‌های اوکراینی صحبت می‌کنیم.»

رئیس جمهور آمریکا بیان کرد: «کشورهای بیشتری به پیمان ابراهیم(عادی سازی روابط با اسرائیل) خواهند پیوست.»

ترامپ تاکید کرد: «ما خواهان توقف جنگ در اوکراین و پایان دادن به هزینه‌های میلیاردی در آنجا هستیم.»

وی مدعی شد: «در دوره اول ریاست جمهوری من هیچ مشکلی در خاورمیانه وجود نداشت، ما برای حل مشکلات خاورمیانه تلاش می‌کنیم و معتقدم در این زمینه پیشرفت‌هایی داشته‌ایم.»

وزیر امور خارجه دانمارک امروز دوشنبه ‌۲۴ مارس (چهارم فروردین) سفر قریب‌الوقوع یک هیات آمریکایی به گرینلند را «ناشایست» توصیف کرد و گفت: « دونالد ترامپ، رئیس ‌جمهوری آمریکا چشم به کنترل این جزیره پهناور دوخته است که سرزمینی خودمختار و تحت حاکمیت دانمارک است.»

«لارس لوکه راسموسن»،وزیر امور خارجه دانمارک با اشاره به سفر قریب‌الوقوع مایک والتز، مشاور امنیت ملی ایالات متحده، به همراه اوشا ونس، همسر جی دی ونس معاون رئیس‌جمهوری آمریکا، گفت: «این نشان‌دهنده اشتهای آمریکایی‌ها است که البته برازنده نیست.»

ترامپ تاکنون چندین بار گفته که می‌خواهد «به هر نحو ممکن» جزیره گرینلند را تصاحب کند. این اقدام در حالی صورت می‌گیرد که دانمارک به شدت از آن انتقاد کرده و آن را «تهاجمی» خوانده است.

منبع: الجزیره