شناسهٔ خبر: 72017865 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

بوشهر نیازمند اقامتگاه‌های دائمی ساحلی است

بوشهر- سرپرست فرمانداری بوشهر گفت: ایجاد اقامتگاه‌های دائمی ساحلی متناسب با جایگاه گردشگری بندر بوشهر ضرورت دارد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، محمد مظفری ظهر دوشنبه در بازدید از اقامتگاه‌های نوروزی بوشهر اظهار کرد: با وجود اقدام‌های ارزشمند شهرداری بوشهر، باید برای توسعه اقامتگاه‌ها و ارتقای خدمات گردشگری تمهیدات لازم پیش‌بینی شود.

وی افزود: بر اساس بازید انجام شده از اقامتگاه‌های نوروزی بوشهر از جمله خلیج فارس، شغاب و انتظام شرایط اسکان مسافران مطلوب بوده است.

سرپرست فرمانداری بوشهر همچنین با اشاره به اهمیت ایمنی گردشگران، از مسافران خواست تابلوهای هشداردهنده شهرداری در خصوص مناطق مجاز و ممنوعه شنا را رعایت کنند.

مظفری تاکید کرد: ساماندهی دست‌فروشان خیابان ساحلی و ادامه برنامه‌های زیباسازی نوار ساحلی از اولویت‌های فرمانداری بوشهر است.

سرپرست فرمانداری بوشهر و هیأت همراه با حضور در مزار شهدای گمنام پارک شغاب، با قرائت فاتحه به مقام شامخ شهدا ادای احترام کردند.