شناسهٔ خبر: 71997407 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

آزاد سازی بیش از ۱۸ هزار مترمربع از اراضی ملی و دولتی در قزوین

قزوین- فرمانده یگان حفاظت زمین و مسکن اداره کل راه و شهرسازی قزوین گفت: در سال گذشته بیش از ۱۸ هزار مترمربع از اراضی ملی و دولتی آزاد سازی و به وضع سابق اعاده شده است.

صاحب‌خبر -

سرهنگ سعید شعبان زاده در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: یگان حفاظت اداره کل راه و شهرسازی استان قزوین ضمن رصد و کنترل روزانه با اولویت پیشگیری از تصرفات، نسبت به رفع تصرف ۱۳ مورد تصرف غیرمجاز اراضی دولتی در سطح استان اقدام کرده است.

وی افزود: با آزادسازی این اراضی در مجموع بیش از ۱۸ هزار مترمربع و با ارزش بالغ بر ۸۰۰ میلیارد ریال آزاد سازی شده و به وضع سابق اعاده شده است.

فرمانده یگان حفاظت زمین و مسکن اداره کل راه و شهرسازی عنوان کرد: یگان حفاظت سازمان ملی زمین و مسکن در استان قزوین در ایام نوروز و در راستای اجرای طرح تشدید حفاظت از اراضی، به طور مداوم تصرف‌ها و تعرض‌های احتمالی به اراضی دولتی را رصد کرده و در صورت اقدام به تخلف به طور قانونی موضوع را مورد بررسی و پیگیری قرار خواهد داد

شعبانزاده در پایان گفت: شهروندان با مشاهده هر گونه تعرض و تخلف می‌توانند موارد را به شماره سامانه پیامکی ۳۰۰۰۴۱۷۳۵ اعلام کنند.