شناسهٔ خبر: 71980618 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: شفقنا | لینک خبر

بردیم ولی سوژه شدیم

صاحب‌خبر -

شفقنا – حق با مهدی طارمی بود چرا که ورزشگاه آزادی شب تلخی را برای فوتبال ایران رقم زد.

به گزارش شفقنا ورزشی ، «چیزی جز تأسف نمی‌توان گفت. مدت‌زمانی یک ساله برای تعمیر و مرمت این ورزشگاه صرف شد، اما به نظر من این روند بیشتر شبیه به پول‌شویی بود. البته نمی‌دانم دقیقاً باید از چه اصطلاحی استفاده کنم، پول شویی بگویم یا پول خوری اما آنچه کاملاً مشخص است، این است که امکاناتی که در ورزشگاه مورد استفاده قرار گرفته، با آنچه که ادعا شده، زمین تا آسمان تفاوت دارد. کسانی که در این حوزه فعالیت دارند، به‌خوبی می‌دانند که متریال به‌کاررفته در ورزشگاه تنها ظاهر زیبایی دارد، اما در عمل کیفیت بسیار پایینی دارد.وضعیت برق ورزشگاه نیز که امروز مشاهده کردیم، کاملاً فاجعه‌بار بود. متأسفانه، ما همواره در سطح بین‌المللی به‌عنوان یک سوژه مطرح بوده‌ایم. برای مسئولان کشور متأسفم، زیرا به نظر می‌رسد که آن‌ها ترجیح می‌دهند نام ایران بد مطرح شود به‌جای آنکه مایه سربلندی باشد. متأسفم برای مسئولین کشوری یا مسئولانی که در این زمینه وظیفه‌ دارند اما به درستی عمل نمی‌کنند»

این صحبت های مهدی طارمی مهاجم تیم ملی فوتبال ایران بعد از پیروزی برابر امارات بود.

تیم ملی فوتبال ایران در دیدار هفتم خود در انتخابی جام جهانی 2026 توانست با دو گل امارات را شکست دهد و اکنون برای رسیدن به جام جهانی تنها به یک امتیاز در سه بازی باقیمانده خود نیاز دارد.

هر چند که ایران توانست بازی بسیار خوب و مالکانه ای را برابر امارات به نمایش گذارد اما دو اتفاق در این دیدار وجه بین المللی ایران را لکه دار کرد.

نخست توقف در بازی به خاطر نور کم پروژکتور ها بود که باعث شد تا داور بازی را متوقف کند و تیم ها به رختکن بروند. بازی بعد از نیم ساعت تاخیر دوباره به جریان انداخته شد تا یک رکورد در تاریخ انتخابی جام جهانی به ثبت برسد و در یک‌ بازی تاخیر نیم ساعتی رخ دهد.

و اما مشکل ورزشگاه آزادی تنها برق نبود بلکه چمن ورزشگاه هم به اذعان بازیکنان کیفیت لازم را نداشت.

ورزشگاه آزادی به خاطر تعمیر نزدیک به 7 ماه تعطیل و هیچ بازی در آن برگزار نشد اما کاملا معلوم شد که تغییر زیادی در این ورزشگاه به‌وجود نیامده است چرا که نه وسایل آن نو شده اند و نه چمن کیفیت لازم را دارد.

پرسپولیس و استقلال به خاطر تعمیر ورزشگاه آزادی مجبور شدند که در ورزشگاه های دیگر به میدان روند و این هم در لیگ برتر و هم در لیگ نخبگان آسیا به تیم ضربه زد.

حق با مهدی طارمی است چرا که ما باوجود پیروزی برابر امارات سوژه شدیم و یک شب تلخ برای فوتبال ایران رقم خورد. در حالی که تیم های عربی حوزه خلیج فارس میزبانی رقابت های بزرگ مثل جام جهانی ، جام ملت های آسیا، لیگ نخبگان آسیا و جام جهانی باشگاهی را می‌گیرند ما توان سالم نگه داشتن حتی یک ورزشگاه را نداریم.