شناسهٔ خبر: 71953007 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: راهبرد معاصر | لینک خبر

اعلام زمان کار میادین میوه و تره‌بار تا پایان تعطیلات نوروز

مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران از فعالیت یکسره غرفه‌های میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار از ۸ صبح تا ۸ شب تا روز ۲۹ اسفند ماه خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش راهبرد معاصر، مهدی بختیاری‌زاده با اشاره به فعالیت تمامی میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در آخرین هفته منتهی به سال ۱۴۰۴ به صورت یکسره از ساعت ۸ صبح تا ۸ شب گفت: تمامی میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار تا ۸ شب ۲۹ اسفند ماه به صورت یکسره و تمام‌وقت به شهروندان خدمات‌رسانی می‌کنند.

وی افزود: روز‌های ۳۰ اسفندماه و اول، دوم و سوم فروردین ماه تمامی میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار شهرداری تهران تعطیل است. روز چهارم میادین ۲۲ گانه میوه و تره‌بار شهرداری تهران و روز پنجم نیز بازار‌های تره‌بار به شهروندان تا روز ۱۱ فروردین که روز عید فطر است از ساعت ۸ صبح تا ساعت ۱۳ خدمات رسانی می‌کنند.

مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران ادامه داد: همچنین طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده، میوه شب عید نه تنها تا شب سال تحویل بلکه از روز چهارم فروردین تا انتهای تعطیلات نوروز نیز با قیمت تنظیم بازار به شهروندان عرضه می‌شود.

وی بیان کرد: در کنار میوه شب عید، محصول خرما نیز با قیمت تنظیم بازار در تمامی میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار شهرداری تهران توزیع می‌شود./ تسنیم