شناسهٔ خبر: 71931504 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

دادستان‌ها در ایام نوروز وضعیت زندان‌ها را پایش کنند

دادستان کل کشور گفت: دادستان‌ها در ایام نوروز وضعیت زندان‌ها، بازداشتگاه‌های موقت و مراکز درمانی را پایش کنند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از مرکز رسانه قوه قضائیه، حجت‌الاسلام والمسلمین موحدی دادستان کل کشور با اشاره به ابلاغ بخشنامه ۱۱ بندی دادستانی کل در رابطه با ایام نوروز و ماه مبارک رمضان خطاب به دادستان‌های سراسر کشور، اظهار کرد: ضرورت دارد کلیه دادستان‌ها در راستای اجرای مفاد این بخشنامه اهتمام ویژه داشته باشند.

وی افزود: نظارت بر عملکرد زیرمجموعه و ضابطین، پایش وضعیت زندان‌ها و بازداشتگاه‌های موقت و همچنین نظارت بر عملکرد پزشکی قانونی و مراکز درمانی، از جمله موضوعاتی است که دادستان‌های سراسر کشور باید در ایام نوروز به آنها توجه ویژه داشته باشند.

دادستان کل کشور تاکید کرد: در ایام تعطیلات نوروز ضرورت دارد که قضات کشیک در زمان‌های تعیین شده در محل کار خود حضور پیدا کنند.