شناسهٔ خبر: 71920712 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

پیش بینی بارندگی برای ۵ استان کشور طی امروز و فردا / افزایش دمای هوا در استان‌های ساحلی

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور از پیش بینی بارندگی برای پنج استان کشور طی امروز و فردا و افزایش دمای هوا در استان‌های ساحلی خبر داد.

صاحب‌خبر -

صادق ضیائیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به آخرین پیش‌بینی وضعیت جوی کشور اظهار کرد: امروز و فردا در بعضی نقاط استان‌های فارس، بوشهر، کرمان، هرمزگان و کرمان، افزایش ابر و بارش پراکنده و خفیف پیش بینی می‌شود.

وی افزود: در این مدت در بعضی نقاط شمال غرب و دامنه‌های جنوبی البرز مرکزی، در بعضی ساعات وزش باد شدید رخ خواهد داد و چهارشنبه با ورود سامانه بارشی به کشور در استان‌های واقع در شمال غرب و پنجشنبه و جمعه در نیمه غربی کشور، رگبار باران، رعدوبرق، وزش باد شدید موقت، در بعضی نقاط گردوخاک در نقاط مستعد تگرگ پیش بینی می‌شود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور تصریح کرد: تا روز سه‌شنبه افزایش دما در استان‌های ساحلی خزر و اردبیل خواهیم داشت که در نقاط کوهستانی باعث تسریع ذوب برف و افزایش حجم آب رودخانه‌ها می‌شود.

ضیائیان با بیان اینکه طی این مدت احتمال سقوط بهمن و ریزش سنگ وجود دارد، ادامه داد: چهارشنبه تا جمعه نیز کاهش محسوس دما بین ۱۰ تا ۱۵ درجه در این مناطق رخ خواهد داد.