شناسهٔ خبر: 7187881 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: افکارنیوز | لینک خبر

توقف طولانی بازی به دلیل مصدومیت کریمی

تماشاگران استقلال اهواز بعد از دریافت گل دوم تیم‌‌شان اعتراض خود را با پرتاب بطری به داخل زمین نشان دادند.

صاحب‌خبر - به گزارش افکارخبر، دیدار تیم های استقلال اهواز و استقلال تهران با نتیجه ۲ بر یک تا دقایق پایانی بازی به سود نماینده تهران، در جریان است.

* بعد از گل دوم استقلال تهران تماشاگران اهوازی با پرتاب بطری به داخل زمین اعتراض خود را نشان دادند.

* بازیکنان استقلال تهران بعد از گل‌زنی خوشحالی زیادی از خود نشان دادند.

* نظری بعد از کارت زرد دوم و اخراج از زمین به شدت به داور به این موضوع اعتراض کرد. وی بعد از اخراج روی نیمکت نشست، اما بعد از گل استقلال تهران جلال مرادی این بازیکن را به سمت رختکن هدایت کرد.

* بازیکنان استقلال اهواز اعتقاد داشتند گل استقلال تهران از روی خطا انجام شده است.

* بختیار‌ی زاده سرمربی تیم استقلال اهواز بعد از گل‌زنی استقلال به شدت به کمک‌داور اعتراض کرد که جلال مرادی از او خواست به سمت نیمکت تیمش برود.

* بعد از مصدومیت نظری درحالی که ۵ دقیقه وقت تلف‌شده اعلام شده بود، ‌اما زمان زیادی بازی متوقف شد تا این دروازه‌بان درمان شود.

* بازیکنان استقلال اهواز بعد از پایان بازی توسط ناظر به رختکن فرستاده شدند.

* پرویز مظلومی با پایان مسابقه امشب خوشحالی عجیبی را از خود نشان داد.

* ابراهیم تهامی با دست بانداژشده به سمت داور رفت و از او تشکر کرد و از بازیکنان استقلال اهواز خواست آرامش خود را حفظ کنند.

* بازیکنان استقلال تهران به سمت تماشاگران اهوازی رفتند و همچنین با یک هوادار اهوازی که روی ویلچر نشسته بود، عکس یادگاری انداختند.