شناسهٔ خبر: 71869698 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: سلام نو | لینک خبر

سقوط میلگرد روی سر کودک خردسال و مادرش در رباط‌کریم + مرگ دلخراش

سقوط میلگردها از یک دستگاه نیسان در بلوار امام رضا(ع) رباط‌کریم، جان یک کودک ۱۱ ساله را گرفت و مادرش را مصدوم کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش سلام نو به نقل از مهر، بعد از ظهر دوشنبه، حادثه تلخی در بلوار امام رضا (ع) رباط‌کریم رخ داد. در حین تخلیه میلگرد از یک دستگاه نیسان، توده‌ای از میلگردها بر روی یک کودک ۱۱ ساله و مادرش سقوط کرد.

این حادثه منجر به فوت دل‌خراش کودک ۱۱ ساله شد و مادر او نیز از ناحیه پا دچار آسیب‌دیدگی شد. شاهدان عینی این حادثه را بسیار دردناک توصیف کردند.

این حادثه بار دیگر اهمیت رعایت اصول ایمنی در هنگام حمل و تخلیه بار را یادآور شد. متأسفانه، سهل‌انگاری‌های کوچک می‌تواند منجر به فجایع بزرگی شود.

لازم است کارگران و عابران پیاده در هنگام عبور از محل‌های تخلیه بار، نکات ایمنی را به طور جدی رعایت کنند تا از وقوع حوادث مشابه جلوگیری شود.