شناسهٔ خبر: 71862593 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه دنیای‌اقتصاد | لینک خبر

پزشکیان: با تحریم نفت نمی‌توانند برای ایران مشکل ایجاد کنند

ایرنا : رئیس‌جمهور با اشاره به توانمندی های دانشمندان، متخصصان، هنرمندان و تولید کنندگان کشور،گفت: تا وقتی اتکای ما به ظرفیت و توان داخلی و سرمایه های خودمان باشد، دشمنان نمی توانند با تحریم نفت، برای ما مشکل ایجاد کنند.

صاحب‌خبر -

«مسعود پزشکیان» امروز پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ در نشست با هنرمندان و فعالان صنایع دستی جنوب شرق استان تهران، با تاکید بر اینکه توطئه های دشمنان علیه مردم ایران راه به جایی نخواهد برد، گفت: تا وقتی سرمایه های ملی متخصصان، نخبگان، تولید کنندگان، صنعتگران و هنرمندان را داریم، با تحریم نفت نگران نمی شویم.

پزشکیان اظهار داشت: هنگامی به مشکل برمی‌خوریم که سرمایه‌های خود را از دست دهیم. هر ملتی وابسته به سرمایه‌های مادی خود باشد روزی نابود خواهد شد و لذا باید به سرمایه انسانی، تولیدکنندگان، هنرمندان و تجار و دانشمندان توجه داشته باشیم. اگر به اینها توجه کنیم و مانع فعالیت آنها نشویم، تهدیدها و تحریم‌ها به جایی نخواهد رسید.

وی افزود: آمریکا به ما فشار می‌آورد برای اینکه ما خودمان را به نفت و گاز وابسته کرده‌ایم و تا هنگامی که وابسته به منابع زیر پای خود باشیم، اگر زیر پایمان خالی شود و یا جلوی فروش آنرا بگیرند گرفتار خواهیم شد. اگر هنر خلق کنیم و تولید کنیم، هیچ قدرتی نمی‌تواند جلوی ما را بگیرد.

رئیس‌جمهور با تاکید بر حمایت بدون قید و شرط دولت از هنرمندان و فراهم کردن بستر کار این قشر، اظهار داشت: می‌گوییم که مسلمان و شیعه هستیم، اما تفاوت ما با غیرمسلمانان چیست؟ به چه دلیل باید ما را بپذیرند؟ با رفتار، هنر و نوع عملکرد است که باید خودمان را ثابت کنیم.

وی گفت: قطعا در میان ما انسانهایی هستند که طرحی نو دراندازند و کارهایی جدید انجام دهند اما ابتدا باید این باور در ما شکل بگیرد.

پزشکیان با اشاره به آیاتی از قرآن کریم، افزود: خداوند علم و مهارت به انسان‌ها آموخت و این انسان می‌تواند کارهایی خداگونه انجام دهد، خلق کند. انسان می‌تواند هر پدیده‌ای را بهتر کند. اینکه می‌گویند خدا را فراموش نکن چرا که خود را فراموش خواهی کرد به این دلیل است که ما خداگونه هستیم و روح خداوند در ما دمیده شده است.

رئیس‌جمهور با تاکید بر توانایی انسان در نوآوری، گفت: اگر باور کنیم که می‌توانیم مشکلات را با دست، هوش و توان خود حل کنیم هیچ قدرتی نمی‌تواند ما را به زانو درآورد. ما در ایران روی گنج نشسته‌ایم و همه جای این مملکت پر از گنج است و برازنده ما نیست که اینگونه باشیم که الان هستیم و برای عبور از این شرایط به نگاه جدید، همدلی و حمایت جدید نیاز داریم، باید شرایط جدید برای خود ترسیم کنیم و تنها در این شرایط است که می‌توانیم در کنار هم با عزت و سربلندی زندگی کنیم.

پزشکیان در پایان خطاب به هنرمندان اظهار داشت: شما را می بینیم و به وجود شما برای این کشور افتخار می‌کنیم، امیدواریم که شما با رفتار خود برای ایران، کشور و فرهنگمان پویا زنده و خلاق بمانید و ما در همه حال در کنار شما خواهیم بود.

به گزارش ایرنا، «مسعود پزشکیان» در چهارمین مرحله از سفر به شهرستان‌های استان تهران، امروز به شهرستان‌های قرچک، پاکدشت، ورامین و پیشوا سفر کرده است.

دیدار و گفت‌وگو با هنرمندان و فعالان صنایع دستی، نشست با مدیران منطقه جنوب شرق استان تهران، دیدار و گفت‌وگو با خانواده شهدا، بازدید از چند مجموعه تولیدی و صنعتی و افتتاح ویدیو کنفرانسی چند پروژه از برنامه‌های رئیس‌جمهور در این سفر یک روزه است.

رئیس‌جمهور پنج‌شنبه هفته گذشته ۱۶ اسفند ماه نیز در قالب دور سوم پنجمین سفر استانی خود، به شهرستان‌های پردیس، فیروزکوه و دماوند سفر کرده بود.

اسلامشهر، بهارستان و رباط کریم میزبان دومین دور از سفر رئیس‌جمهور به شهرستان‌های استان تهران بودند و دکتر پزشکیان پنجشنبه ۲ اسفند ماه نیز در شهرستان‌های شهریار، قدس و ملارد حضور یافت.

گفتنی است، رئیس‌جمهور تاکنون به استان‌های سیستان و بلوچستان، خراسان شمالی، خوزستان و بوشهر سفر کرده‌ است. پزشکیان در نخستین سفر استانی خود روز پنجشنبه اول آذر ماه به شهر زاهدان مرکز استان سیستان و بلوچستان سفر کرد و سپس چهارشنبه ۵ دیماه در دومین سفر استانی به استان خراسان شمالی رفت. همچنین شهرستان‌های چابهار و زابل مقاصد مرحله دوم سفر استانی رئیس‌جمهور به سیستان و بلوچستان بودند.

دکتر پزشکیان سوم بهمن ۱۴۰۳ در سومین سفر استانی دولت چهاردهم به استان خوزستان سفر کرد و سپس ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ در استان بوشهر دیار نخل و دریا حضور یافت.

برچسب‌ها: