به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، محمدعلی طالبی پیش از ظهر امروز در شورای پدافند غیرعامل استان کرمان که با حضور اعضای این شورا در سالن پیامبراعظم(ص) برگزار شد با بیان اینکه کرمان وضعیت اقلیمی خاصی دارد، اظهار داشت: با توجه به سوابق گذشته استان در بلایای طبیعی نیاز است که استان کرمان برای موقعیتهای بحرانی مجهز شود و پدافند غیرعامل اهمیت زیادی دارد.
وی با بیان اینکه تامین نان، یکی از مواد غذایی مهم در زمان بحران است، ادامه داد: نیاز است نانواییهای استان کرمان مجهز به وسایل مورد نیاز زمان بحران و در هنگام قطعی برق شوند.
استاندار کرمان با تاکید بر اینکه پیشبینی لازم برای مواقع بحرانی باید انجام شود تا نیازهای مورد اساسی مردم در این مواقع تامین و با چالش مواجه نشود، عنوان کرد: آرامش جامعه در زمان بحران اهمیت زیادی دارد و نباید خدمترسانی به مردم با مشکل روبهرو شود.
ابراهیم کریمی، مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری کرمان، نیز در این جلسه با بیان اینکه تهدیدات دشمن امروزه مردم محور است و به دنبال آن است که زندگی و آرامش مردم را تحت تاثیر قرار بدهد، اظهار داشت: دشمن سعی میکند با ایجاد ناآرامی، ناکارآمدی نظام مقدس جمهوری اسلامی را نشان بدهد.
وی با عنوان اینکه آخرین وضعیت آمار نانواییهای استان بررسی شده است، گفت: نان غالب استان کرمان از نوع تافتون است و 2 هزار و 888 نانوایی در سطح استان کرمان داریم که سهمیه آرد دریافت میکنند.
مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری کرمان، با اشاره به اینکه اطلس نانواییهای استان تهیه شده است، بیان کرد: نقشه پراکندگی نانواییهای استان نیز تهیه شده و در برخی نقاط شهر کرمان نانواییهای با سهمیه آرد دولتی کمتر داریم و در برخی نقاط تعداد این نانواییها زیاد است.
وی پیشنهاد کرد تمام دستگاههای دولتی و نظامی که نانوایی مختص خود را دارند نانوایی را مجهز به وسایل پدافندی کنند و نانواییهای که به تازگی میخواهند مجوز بگیرند، حتماً پدافندی شوند، گفت: در حال حاضر 87 درصد نانواییهای استان از گاز طبیعی، 11 درصد از گازوئیل و دو درصد از نفت استفاده میکنند.
کریمی، با عنوان اینکه بر اساس ماده پنج دستورالعمل پدافند نانواییها، استان کرمان موظف است 30 درصد از نانواییهای خود را به «نانواییهای پدافندی» تبدیل کند، افزود: این نانواییها باید مجهز به مخازن گاز 27 کیلویی، مخازن آب 1000 لیتری و مولد برق 7 تا 10 کیلوواتی باشند تا در شرایط بحرانی به فعالیت خود ادامه دهند.
داریوش ماهری مدیر کل غله استان کرمان نیز در این جلسه با اشاره به اقدامات انجامشده برای پدافند نانواییها، بر لزوم توجه ویژه به مراکز حیاتی استان تأکید کرد و گفت: در مجموع پیشنهاد میشود که 100 نانوایی به سیستم پدافندی تجهیز شوند.
وی به اقدامات زیرساختی برای بهبود ذخیرهسازی گندم و توسعه حملونقل آن اشاره کرد و گفت: دو سیلوی گندم در سیرجان و کرمان به خط ریلی و راهآهن متصل است و یکی از چالشهای اصلی کرمان در حوزه غله، وابستگی به حملونقل جادهای بود که باعث تأخیر و مشکلات لجستیکی میشد.
مدیر کل غله استان کرمان با بیان اینکه دستگاههای خدمترسان باید مجهز به دیزل ژنراتور شوند، تاکید کرد: در زمان بحران و یا قطعی برق نباید خدمترسانی به مردم متوقف شود.
انتهای پیام/511/
∎