شناسهٔ خبر: 71860555 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

عقب ماندگی ۶۰ درصدی زنجانی‌ها در تامین آورده مسکن

معاون مسکن و ساختمان اداره‌کل راه و شهرسازی استان زنجان،گفت: آورده متقاضیان نهضت ملی مسکن در استان زنجان متفاوت است چرا که تنها ۴۰ درصد از متقاضیان طبق برنامه اعلام شده تامین آورده دارند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان، محسن محرمی یگانه اظهار داشت: متقاضیان نهضت ملی مسکن باید متناسب با پیشرفت هر پروژه در هر مرحله آورده خود را پرداخت کنند. 

وی با بیان اینکه آورده متقاضیان نهضت ملی مسکن در استان زنجان متفاوت است،تصریح کرد:تنها 40 درصد از متقاضیان طبق برنامه اعلام شده آورده خود را پرداخت می کنند و 60 درصد از متقاضیان از برنامه عقب هستند.

معاون مسکن و ساختمان اداره کل راه و شهرسازی استان زنجان،گفت: تأمین مسکن یکی از اولویت‌های اصلی دولت است که خوشبختانه اداره کل راه و شهرسازی استان در خصوص تولید مسکن ملی اقدامات مطلوبی انجام داده است. 

وی تاکید کرد: این اداره‌کل وظایف اصلی و رسالت مهم خود را ،ساخت مسکنی مستحکم و با کیفیت به متقاضیان می‌داند و برای تحقق این مهم تمام تلاش خود را دارد.

یگانه با بیان اینکه پروژه‌های نهضت ملی مسکن ردیف اعتباری غیر از آورده مردمی و تسهیلات بانکی ندارند، بیان داشت: آورده به موقع متقاضیان روند اجرای ساخت و ساز را تسریع می‌کند.

انتهای پیام/