شناسهٔ خبر: 71854034 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: صراط‌نیوز | لینک خبر

حال دلبر بهبود یافت

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان سمنان از بهبودی حال دلبر یوز ماده مستقر در منطقه حفاظت شده توران شاهرود خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش صراط نیوز، سعید یوسف‌پور گفت: روز نهم اسفند ماه و پس از مشاهده بی‌ اشتهایی دلبر  فرایند درمان این یوزپلنگ آغاز شد و همزمان با بیهوشی، نمونه‌گیری از این ماده یوز برای تشخیص بیماری انجام شد .

وی با بیان اینکه پاسخ آزمایش‌ها پس از دوبار انجام تست PCR حکایت از ابتلای این یوزپلنگ به کلسی‌ویروس داشت گفت : کلسی‌ویروس گربه‌سانان (FCV) عامل بیماری تنفسی و عفونت در مجرای تنفسی گربه‌سانان است.

وی با بیان اینکه پس از طی دوران درمان ، حال دلبر بهبود یافته است گفت : از همان ابتدا جایگاه نگهداری دلبر به فضایی با فاصله از یوزهای دیگر قرار گرفت و وضعیت دلبر و سایر یوزهای سایت توران به‌صورت شبانه‌روزی رصد شد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان سمنان اضافه کرد:  هیچ علایم خاصی در سایر یوزها مشاهده نشد، اما تدابیر ویژه‌ای برای جلوگیری از ابتلای «آذر» و «توران» و دیگر یوزپلنگ‌های سایت اتخاذ شد.

برچسب‌ها: