شناسهٔ خبر: 71851695 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

کالاهای اساسی ویژه شب عید استان سمنان در حال توزیع است

سمنان- مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان سمنان از توزیع کالاهای اساسی ویژه شب عید در استان خبر داد و گفت: این کالاها ۷۴۰ تن گوشت، مرغ، برنج و شکر است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، یادگار احمدی شامگاه چهارشنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران به میزبانی اداره کل صمت استان سمنان بابیان اینکه کالاهای اساسی و مورد نیاز استان ویژه شب عید در حال توزیع است، ابراز داشت: خوشبختانه کمبودی به لحاظ این اقلام در استان وجود ندارد.

وی بابیان اینکه این کالاها ۷۴۰ تن برآورد شده است، افزود: سطح عرضه این اقلام فروشگاه‌های عرضه مستقیم کالاهای اساسی و نمایشگاه‌های بهاره سطح استان است.

مدیر کل صمت استان سمنان با بیان اینکه ۷۹ تن سیب و ۱۲۰ تن پرتغال خریداری شده است، ابراز داشت: میوه تنظیم بازار در مراکز عرضه مشخص شده توزیع می‌شود.

احمدی تصریح کرد: ۶۸ تن گوشت منجمد گوساله، ۱۹۰ تن مرغ منجمد و روزانه ۵۰ تن مرغ گرم در حال توزیع است.

وی افزود: ۱۹۰ تن برنج، ۹۱ تن شکر و ۱۰ تن خرما نیز هم اکنون توزیع شده و در دسترس عموم مردم قرار دارد.