به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا امروز چهارشنبه اعلام کرد: پیامهای مثبتی در مورد آتشبس در اوکراین دریافت کردیم. اکنون توپ در زمین روسیه است و ما نمایندگانی به مسکو فرستاده و امیدواریم به آتش بس دست یابیم. امیدواریم بتوانیم از روسیه موافقت دست یابی به آتش بس را دریافت کنیم. اگر این کار را انجام دهیم، فکر میکنم ۸۰ درصد از راه رسیدن به این حمام خون وحشتناک پایان مییابد.
رئیسجمهور آمریکا ادامه داد: ما با ایرلند که بسیار هوشمندانه عمل کرده است، کسری زیادی داریم. ایرلند هوشمندانه عمل کرده و بر شرکت های داروسازی آمریکایی و شرکت های دیگر چمبره زده است. ... اتحادیه اروپا سال ها با ما بد رفتار کرده و بسیار سخت گیر بود و حالا نوبت ماست. اتحادیه اروپا با ما منصفانه رفتار نکرد و علیه شرکت های ما شکایت کرد. اتحادیه اروپا را با همان نرخ تعرفه ای که بر ما وضع کند، تعرفه می بندیم.
دونالد ترامپ، اضافه کرد: من هنوز با رئیس جمهور روسیه صحبت نکرده ام. امیدوارم نیازی به اعمال فشار بر روسیه در موضوع اوکراین نباشد. منتظر موافقت روسیه با پیشنهاد آتش بس فوری در اوکراین هستیم و امیدواریم که این امر بدون اعمال فشار بر مسکو محقق شود.