شناسهٔ خبر: 71849506 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

سرپرست فرمانداری بوشهر معرفی شد

با حضور استاندار بوشهر محمد مظفری به‌عنوان سرپرست فرمانداری شهرستان بوشهر معرفی و از خدمات صالح رحیمی فرماندار پیشین قدردانی شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، ارسلان زارع عصر امروز در  آیین معرفی سرپرست فرمانداری بوشهر با آرزوی قبولی طاعات و عبادات مؤمنان در ماه مبارک رمضان اظهار داشت: معتقدم این ماه، در کنار اینکه فرصتی برای عبادت خداوند متعال و عمل به واجبات و مستحبات است؛ فرصتی برای همه ماست که خودسازی کنیم و از این مسیر، به خداشناسی برسیم

وی خودسازی را نخستین گام برای رسیدن به خدا دانست و بیان کرد: شهید متقی این ماه عزیز امیر مؤمنان در خطبه «متقین» به مباحث تربیتی همچون خودسازی اشاراتی دارد و خودسازی را نخستین گام برای رسیدن به خدا عنوان کرده است.

استاندار بوشهر ادامه داد: با استعانت از بیانات ارزشمند و انسان‌ساز امام علی (ع) در کتاب شریف نهج‌البلاغه؛ خودسازی به معنای گوشه‌نشینی نیست بلکه انسان موجودی اجتماعی است و با حضور در جمع باید بتواند خود را به خدا نزدیک‌تر کند

زارع گره‌گشایی از مشکلات مردم را مورد تأکید قرار داد و گفت: طبق مبانی اسلامی و تأکیدات ائمه طهارت (ع) یکی از راه‌های قرب الهی، خدمت صادقانه به مردم و تلاش برای گره‌گشایی از مشکلات آنان است و این، از موضوعاتی است که مردم در نظام اسلامی، از مدیران انتظار دارند

وی با بیان اینکه رفع مشکلات در اولویت برنامه‌های مسئولان قرار دارد تصریح کرد: در جلسات مختلف به مدیران تأکید کرده‌ام رفع مشکلات مردم را در اولویت برنامه‌های خود قرار دهند و همواره، شنوای خواسته‌ها و دغدغه‌های آنان باشند

استاندار بوشهر مردم را سرمایه مهم و اصلی انقلاب اسلامی و کشور دانست و خاطرنشان کرد: در بیش از چهار دهه‌ای که از عمر انقلاب می‌گذرد؛ مردم پیوسته پشتیبان آرمان‌ها و ارزش‌های انقلاب بوده‌اند و رسیدگی به مشکلات آنان و اهتمام به گره‌گشایی از آنها، همیشه در بیانات امام راحل و رهنمودهای رهبر معظم انقلاب بوده و هست.

زارع اضافه کرد: دولت چهاردهم نیز با پشتیبانی مردم و خواست و اراده آنها، سکان مدیریت امور اجرایی کشور را به دست گرفت و مشی دکتر پزشکیان رئیس‌جمهوری نیز ، مردم‌داری و توجه به درخواست‌های مردم و رسیدگی به آنهاست.

وی راهبرد وفاق ملی مورد تأکید دولت چهاردهم را بر مبنای استفاده از تمامی پتانسیل‌ها برای حل مشکلات و تأمین رفاه و آسایش برای مردم دانست و تصریح کرد: پیش از این اعلام کرده‌ام و امروز نیز بیان می‌کنم که شنوای برنامه‌ها و ایده‌های نخبگان، دانشگاهیان، کارآفرینان، فعالان اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی و همه دلسوزان برای شتاب‌بخشی به توسعه‌ بوشهر هستم و انتظار دارم آقای مظفری سرپرست فرمانداری بوشهر نیز با همین رویکرد، تلاش کنند و برنامه‌های خود را بر مبنای مشارکت‌جویی از همه ظرفیت‌ها قرار دهد و در تعامل و همکاری با نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی ، شوراهای اسلامی در انجام وظایف موفقیت‌های ارزنده کسب کند و از راهنمایی‌های نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر، آیت الله صفایی بوشهری و نماینده مردم استان در مجلس خبرگان رهبری و دعای خیر خانواده‌های معزز شهدا بهره ببرد.

استاندار بوشهر در این نشست ضمن معرفی محمد مظفری به‌عنوان سرپرست فرمانداری بوشهر، از خدمات و فعالیت صالح رحیمی فرماندار قبلی بوشهر قدردانی کرد.

انتهای پیام/190