شناسهٔ خبر: 71846049 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

پس از ۱۶ سال؛

۲.۵ هکتار از اراضی بین راهی رستم آباد- رودبار تعیین تکلیف می شود

رودبار- بازرس کل گیلان گفت: ۲.۵ هکتار از اراضی شرکت خدمات و بازرگانی مجری طرح احداث مجتمع خدمات رفاهی بین راهی رستم آباد - رودبار پس از ۱۶ سال تعیین تکلیف می شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، بعد از ظهر چهارشنبه نشست بررسی تعیین و تکلیف وضعیت تغییر کاربری عرصه متعلق به شرکت خدماتی و بازرگانی بین راهی که با حضور بازرس کل گیلان و اعضای کمیسیون تبصره یک ماده یک قانون حفظ کاربری اراضی و معاون حفظ و یکپارچگی اراضی کشور برگزار شد.

«احمد آقایی» بازرس کل گیلان با اشاره به اینکه در سال ۸۸ با بهره برداری آزاد راه رشت _ قزوین به دلیل عدم تردد وسیله نقلیه و مسافر، شهرهای لوشان، رودبار و رستم آباد دچار رکود اقتصادی و بیکاری تعداد کثیری از اهالی شد گفت: مسئولان استان در آن زمان برای رفع این مشکل و برای ایجاد رونق کسب و کار در قطعه زمینی به مساحت ۲ و نیم هکتار متعلق به ۷۰ نفر از کسبه قرار داشت تا مجتمع خدماتی رفاهی و بازرگانی بین راهی در رودآباد شهرستان رودبار احداث کنند.

وی با اشاره به اینکه مجتمع به منظور رفاه حال مسافران و گردشگران، کاهش بیکاری و دلجویی از کسبه و اصناف در سال ۸۸ فعالیت خود را آغاز کردند افزود: حدود ۱/۱ هکتار تغییر کاربری قانونی و حدود ۱۴۰۰۰ متر مربع به علت عدم نظارت اراضی تغییر کاربری غیر قانونی صورت گرفت.

بازرس کل گیلان با بیان اینکه با تغییر مدیریت شکایت تغییر کاربری غیر قانونی ارائه و بر اساس آن شرکت محکوم به پرداخت جرایم شد، افزود: این امر سبب اعتراض ۷۰ نفر شد که به مدت ۵ سال بلاتکلیف مانده خواستار تعیین تکلیف و بررسی شده‌اند و متقاضیان باید درخواست و مدارک خود را به کمیسیون ارائه دهند تا در تبصره ماده یک مطرح و برای رفع آن اقدام و مجوز موافقت اصولی برای کسب آنها صادر شود.

بازرس کل گیلان افزود: مقرر گردیده این مجتمع خدماتی بازرگانی بین راهی از پرداخت عوارضی هم وفق ضوابط و مقررات معاف خواهند شد.