به گزارش خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، سعید اوحدی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در حاشیه جلسه هیئت دولت و در جمع خبرنگاران عنوان کرد: در حوزه مسکن ایثارگران اولین تفاهنامههایی که با وزارت مسکن امضا شده وارد حوزه اجرا شده است و تا کنون در 9 سفر استانی 30 هزار زمین واگذار شده است.
وی افزود: اما این زیبنده نظام نیست که خانواده شهدا و جانبازان امروز یک وجب مالکیت برای خودشان ندارند.
اوحدی درباره اشتغال فرزندان شهدا عنوان کرد: جامعه ایثارگری ما، آزادگان، شهدا و جانبازان عزیز ما قهرمانان ملی ما هستند که مسائل و مشکلات آنها در دستگاه مختلفی هست که امیدواریم با این همدلی که در دولت چهاردهم وجود دارد و با شعار وفاق، تحول اساسی در حوزههای خدماتی و حمایتی آنها صورت بگیرد.
رئیس بنیاد شهید گفت: سند حقوقی جنایت علیه 175 غواص دفاع مقدس اقدام بسیار مهمی است که از سوی کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح تدوین شده است. این سند در خصوص مسائل حقوقی 175 غواص دوران دفاع مقدس است که توسط رژیم بعثی عراق اسیر شدند و آنها را دست بسته در یک گودال زنده به گور کردند. جنایتی که تقریبا بی سابقه بوده است.
انتهای پیام/
∎