شناسهٔ خبر: 71837781 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

توسعه زیرساخت‌ها و پروژه‌های فرهنگی خوانسار در اولویت قرار گرفت

خوانسار _استاندار اصفهان گفت: از میان ۲۱ پروژه مصوب خوانسار، ۶ پروژه اجرا نشده بود که پس از بررسی، توسعه زیرساخت‌ها و اجرای پروژه‌های فرهنگی و آموزشی در اولویت قرار گرفت.

صاحب‌خبر -

مهدی جمالی‌نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به بررسی مصوبات شهرستان خوانسار با اشاره به پیگیری مصوبات سفرهای استانی و ارزیابی وضعیت پروژه‌های این شهرستان اظهار کرد: خوانسار، به عنوان یکی از شهرستان‌های مهم در غرب استان اصفهان، نقش کلیدی در توسعه منطقه ایفا می‌کند. این شهرستان با وجود زیرساخت‌های نسبتاً مناسب، همچنان با برخی کمبودها و پروژه‌های ناتمام مواجه است.

وی افزود: یکی از موضوعات مهم مورد بررسی در این جلسه، پروژه تونل خوانسار – بوئین‌میاندشت بود که از سال ۱۳۹۱ تاکنون رها شده و نیاز به پیگیری فوری دارد.

استاندار اصفهان نیز تصریح کرد: علاوه بر این، پروژه‌های فرهنگی و آموزشی، از جمله احداث ساختمان اداره ارشاد و سینما، از دیگر مسائل مطرح‌شده در این نشست بود. در حال حاضر، خوانسار فاقد سینما و ساختمان مناسب برای اداره ارشاد است که این موضوع به عنوان یکی از اولویت‌های اصلی در دستور کار قرار دارد.