شناسهٔ خبر: 71837166 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: سلامت نیوز | لینک خبر

مداخله‌گران غیرمجاز پزشکی تحت تعقیب قانونی؛ جرایم جدید سنگین‌تر شدند

وزارت بهداشت در همکاری با دادستانی کل کشور، برنامه‌ای را برای رصد مداخله‌گران غیرمجاز پزشکی آغاز کرده است. جرایم جدید برای این افراد، از جمله حبس و ضبط اموال، به شدت به روزرسانی شده و به‌طور جدی با تخلفات در این حوزه برخورد خواهد شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا، سرپرست مرکز نظارت و اعتباربخشی امور درمان وزارت بهداشت، دکتر جلال غفارزاده، از آغاز یک برنامه محوری برای رصد و شناسایی مداخله‌گران غیرپزشک در حوزه پزشکی خبر داد. این برنامه به‌طور ویژه در تهران شروع شده است و بر اساس ارزیابی‌های اولیه، تاکنون بیش از ۱۰ پرونده تخلف در این زمینه تشکیل شده است.

وی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد که این برنامه به منظور مقابله با مداخله‌های غیرمجاز افراد در حوزه پزشکی به‌ویژه در زمینه‌های زیبایی و اقدامات خطرناک همچون کاشت‌های عمیق، طراحی شده است. وی همچنین افزود که این برنامه از تهران به سایر نقاط کشور گسترش خواهد یافت و دانشگاه‌های علوم پزشکی در سراسر کشور موظف به اجرای این طرح شده‌اند.

غفارزاده با اشاره به برخی پرونده‌های خاص، گفت که برای یکی از مداخله‌گران غیرمجاز در تهران حکم «بازداشت موقت» صادر شده است. وی همچنین به تخلفات موجود در برخی بیمارستان‌ها اشاره کرد و بر لزوم ادامه نظارت‌ها در این بخش تاکید کرد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به روزرسانی جرایم مداخله‌گران غیرمجاز پزشکی اشاره کرد و افزود که مطابق با قانون جدید، مجازات‌های سنگینی نظیر حبس، ضبط اموال، پلمب محل و محکومیت کیفری برای این افراد در نظر گرفته شده است. وی تاکید کرد که این تغییرات در قوانین، موجب شده تا جرایم جدید به‌طور موثر و بازدارنده‌تری با مداخله‌گران غیرمجاز برخورد کند.