شناسهٔ خبر: 71832023 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه شرق | لینک خبر

اوکراین با آتش بس ۳۰ روزه موافقت کرد

بر اساس بیانیه مشترک ایالات متحده آمریکا و اوکراین پس از بیش از هشت ساعت مذاکرات در عربستان سعودی، اوکراین پذیرفت که آتش‌بس موقت ۳۰ روزه با روسیه برقرار شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه رسانه ای شرق، بر اساس بیانیه مشترک ایالات متحده آمریکا و اوکراین و پس از بیش از هشت ساعت گفتگوهای طرفین در عربستان سعودی با هدف پایان دادن به جنگ، اوکراین اعلام کرد که آتش بس ۳۰ روزه با روسیه را می پذیرد.

https://cdn.asriran.com/files/fa/views/1403/12/21/2108426_564-1-470.jpg

شبکه سی ان بی سی آمریکا روز سه شنبه به وقت محلی اعلام کرد: این توافق پس از بیش از هشت ساعت مذاکرات میان مقامات اوکراینی و هیات آمریکایی به رهبری مارکو روبیو، وزیر امور خارجه ایالات متحده، در شهر جده عربستان سعودی به دست آمد.

در بیانیه مشترک ایالات متحده آمریکا و اوکراین که توسط وزارت امور خارجه آمریکا منتشر شد، آمده است: «اوکراین آمادگی خود را برای پذیرش پیشنهاد ایالات متحده برای برقراری آتش‌بس موقت ۳۰ روزه که با توافق طرفین قابل تمدید است و منوط به پذیرش و اجرای همزمان از سوی فدراسیون روسیه است، اعلام کرد. ایالات متحده به روسیه اطلاع خواهد داد که عمل متقابل روسیه، کلید دستیابی به صلح است."

منبع: ایرنا

برچسب‌ها: