شناسهٔ خبر: 71831342 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: حوزه | لینک خبر

در معارف و معنویت به کم قانع نباشید

حوزه/ حجت‌الاسلام والمسلمین عبدی گفت: در معنویات به بیشترین‌ها توجه کنید و در مادیات به کم قانع و شکرگزار باشید، انسان باید همت خود را افزایش دهد و به کمترین قائل نباشد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از ارومیه، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدرضا عبدی، امروز در مراسم انس با قران که در مدرسه علمیه نجمه خاتون تکاب برگزار شد، اظهار داشت: ایام ماه مبارک رمضان، فوق‌العاده و پراهمیت است و در این مورد بیان شده که شبهای ماه مبارم رمضان از افضل‌ترین شبها و روزهایش نیز از افضل‌ترین روزهاست و نفس های شما نیز ثواب تسبیح خداست.

وی تصریح کرد: این ثواب تسبیح‌هایی که برای اعمال انسان در ماه رمضان بیان کرده‌اند را حتی عقل با ظواهر دنیایی قدرت درک آن را ندارد.

استاد حوزه علمیه آذربایجان‌غربی تصریح کرد: گاهی رفتار انسان باعث زایل شدن اعمالش می‌شود، اما خداوند اعمالی را قرار داده تا انسان بتواند کمبود را جبران کند، مانند فضیلت و ثواب نماز جماعت و عبادات ماه مبارک رمضان که حتی نفس کشیدن روزه دار در این ماه هم ثواب نوشته می‌شود.

وی تاکید کرد: انسان در زندگی همواره باید به دنبال بهترین‌ها و رتبه اولی‌ها باشد، همانطور که گفته شد روز های ماه مبارک رمضان از آن نمونه عباداتی است که افضل است.

حجت‌الاسلام والمسلمین عبدی بیان کرد: روزه‌های ماه مبارک را عرفا و بزرگان به روزه عام، خاص و روزه خاص تقسیم کردند و گفته‌اند که سعی کنید بهترین روزه را بگیرید، روزه صرفا جلوگیری از خوردن و آشامیدن نیست این نوع روزه، صیام عوام است، سعی شود این عبادت ها یک بار مصرف نباشد و دوام داشته باشد.

وی خاطرنشان کرد: در معنویات به بیشترین‌ها توجه کنید و در مادیات به کم قانع و شکرگزار باشید، انسان باید همت خود را افزایش دهد و به کمترین قائل نباشد، در قبال این لحظات و عبادات همواره شکرگزار باشد، شکرگزاری خود باعث افزایش نعمت و رحمت خواهد شد همیشه از خداوند تقاضای بهترین ها را داشته باشید.

استاد حوزه علمیه آذربایجان‌غربی بیان کرد: مرتبه بعدی از روزه، روزه‌هایی است که چشم و گوش و زبان روزه باشد و از محرمات به دور باشند.

وی تصریح کرد: نوع دیگر روزه، آن است که در آن قلب انسان نیز روزه باشد، به‌گونه‌ای که به حرام فکر نکند زیرا حتی فکر به حرام و گناه، سرعت انسان در رسیدن به کمالات را می‌گیرد پس تقوا پیشه کنید و در این روزها خود سازی داشته باشید.

انتهای خبر. /