شناسهٔ خبر: 71822805 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه دنیای‌اقتصاد | لینک خبر

عربستان و اوکراین بیانیه مشترک صادر کردند

ایسنا : در بیانیه مشترک عربستان و اوکراین که بعد از دیدار«ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین با «محمد بن سلمان» ولیعهد عربستان منتشر شد، آمده است: ما استحکام روابط اقتصادی بین ۲ کشور را تحسین کرده و برای توسعه حجم تبادل تجاری تلاش می‌کنیم.

صاحب‌خبر -

عربستان و اوکراین در بیانیه‌ای اعلام کردند که درباره تلاش‌های صورت گرفته برای تحقق صلح دائم و عادلانه در اوکراین صحبت کرده‌اند.

طبق گزارش الجزیره، در این بیانیه بر استقبال از ایجاد شورای مشترک فعالیت‌های عربستان و اوکراین تأکید شد.

در این بیانیه آمده است: تلاش‌های صورت گرفته برای تحقق صلح دائم و عادلانه در اوکراین بررسی شد.

خبر مرتبط
زلنسکی به سیم آخر زد/ بزرگ‌ترین حمله پهپادی اوکراین به روسی

ریانووستی روسیه اعلام کرد که همزمان با آغاز قریب‌الوقوع مذاکرات صلح با حضور نمایندگان آمریکایی و هیئت اوکراینی در جده، ارتش کی‌یف بزرگ‌ترین حمله پهپادی خود علیه روسیه را انجام داده است.

پیش از این رسانه‌ها اعلام کردند رئیس جمهور اوکراین پس از دیدار با ولیعهد عربستان، آن را «بسیار خوب» توصیف کرد و از تلاش‌های بن سلمان برای تقویت فرصت‌های صلح واقعی قدردانی کرد.

زلنسکی دیروز دوشنبه برای دیدار با ولیعهد عربستان و فراهم کردن مقدمات مذاکره با مقامات آمریکایی درباره پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین وارد ریاض شد. این مذاکرات قرار است امروز -سه‌شنبه- برگزار شود.

وی با بیان اینکه در دیدارش با بن سلمان، تمامی مسائل اصلی در دستورکار چه در سطح دوجانبه یا در چارچوب همکاری با شرکای دیگر مورد بررسی قرار گرفت، از تلاش‌های بن سلمان که به نزدیک‌تر کردن صلح واقعی کمک می‌کند، قدردانی کرد و گفت عربستان بستر بسیار مهمی برای دیپلماسی فراهم می‌کند و اوکراین قدردان این موضوع است.

رئیس جمهور اوکراین درباره جزئیات این دیدار افزود به طور مفصل با محمد بن سلمان در مورد مراحل و شرایطی که می‌تواند جنگ را پایان دهد و صلح را قابل اعتماد و پایدار کند، بحث کرده است و به طور ویژه بر موضوع آزادی زندانیان و بازگرداندن کودکان تاکید کرده است که می‌تواند یکی از اقدامات کلیدی برای ایجاد اعتماد در تلاش های دیپلماتیک باشد.

 

برچسب‌ها: