شناسهٔ خبر: 71820888 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

۲۲۰ کارفرما به‌ دلیل استخدام اتباع تحت تعقیب قرار گرفتند

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان، ۲۲۰ کارفرما به خاطر استخدام غیرمجاز ۶۱۷ کارگر خارجی شناسایی شده‌اند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، علی لقمانی، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان، امروز در جمع اصحاب رسانه با اشاره به گشت‌های انجام شده از مشاغل، اظهار کرد:  از ابتدای سال جاری، 67 تیم گشت مشترک موفق به شناسایی 617 نفر شاغل خارجی غیرمجاز و 220 کارفرمای متخلف در به‌کارگیری این افراد شده‌اند. 

وی با بیان اینکه تمامی این افراد تبعه کشور افغانستان بودند، گفت: بخش عمده‌ای از اتباع شناسایی‌شده در کارگاه‌های ساختمانی و تعداد کمی نیز در واحدهای تولیدی، خدماتی و صنفی مشغول به‌کار بوده‌اند که پس از شناسایی، این افراد توسط نیروی انتظامی جلب و فرآیند رسیدگی به اخراج آنان از کشور با همکاری نیروی انتظامی و دیگر نهادهای مربوطه پیگیری می‌شود.  

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان توضیح داد که فرآیند شناسایی اتباع غیرمجاز شامل بازرسی ادواری بازرس کار، اجرای گشت مشترک و بازرسی‌های موردی بر اساس گزارش‌های مردمی است. 

به گفته لقمانی، اعضای تیم‌های گشت مشترک معمولاً شامل نماینده نیروی انتظامی شهرستان، نماینده فرمانداری و بازرس کار ادارات تعاون، کار و رفاه اجتماعی می‌باشند.  

وی همچنین به فرآیند برخورد با کارفرمایان متخلف اشاره کرد و افزود: بر اساس قانون، بازرس کار موظف است برگ جریمه صادر کند و کارفرمایان متخلف به ازای هر روز اشتغال غیرمجاز هر کارگر خارجی، معادل پنج برابر حداقل دستمزد روزانه جریمه خواهند شد. 

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان با بیان اینکه در صورت تکرار تخلف، این جریمه به دو برابر افزایش خواهد یافت، گفت: اگر کارفرما از پرداخت جریمه خودداری کند، بر اساس ماده 181 قانون کار، تعقیب کیفری انجام خواهد شد و این افراد ممکن است به 91 تا 180 روز حبس محکوم شوند. 

انتهای پیام/