شناسهٔ خبر: 71820003 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تحلیل بازار | لینک خبر

رئیس اداره حمل و نقل مسافر قم:

بلیت‌های نوروزی در قم بدون افزایش قیمت ارائه می‌شود

رئیس اداره حمل و نقل مسافر راهداری و حمل و نقل جاده‌ای قم از آغاز طرح نوروزی حمل و نقل از اول اسفندماه خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش بازار، هادی عمو سلطانی، با اشاره به اینکه پیش‌فروش بلیت‌ها از ۲۵ اسفند تا ۱۵ فروردین سال آینده انجام خواهد گرفت، افزود: در این مدت، سعی شده‌است تا بیشتر بلیت‌ها از طریق درگاه‌های برخط (آنلاین) به فروش برسد تا از بروز بازار سیاه و عرضه خارج از شبکه جلوگیری شود.

وی همچنین خاطرنشان کرد: با وجود نگرانی‌ها، امسال هیچگونه افزایش قیمتی برای بلیت‌های ناوگان حمل و نقل برون‌شهری در ایام نوروز اعمال نخواهد شد، این تصمیم به‌منظور تسهیل سفرهای نوروزی مسافران و ایجاد شرایطی راحت‌تر برای آنان اتخاذ شده‌است.

وی در ادامه به پرترددترین مسیرهای مسافری از پایانه مسافربری قم اشاره کرد و افزود: مسیرهای مشهد، ساری، رشت، مهران، ارومیه و کرمانشاه از پرترددترین محورهای مسافری در این ایام می‌باشد.

سلطانی همچنین با اشاره به مشکلات موجود در زمینه ناوگان اتوبوسی استان گفت: در قم به شدت با کمبود ناوگان اتوبوسی روبه‌رو هستیم، هزینه خرید هر اتوبوس حدود ۳۵ میلیارد تومان است که برای ورود بخش خصوصی به این بخش جذابیت زیادی ندارد.

وی عنوان کرد که در راستای بازسازی ناوگان حمل و نقل عمومی استان، در سال ۱۴۰۰ مبلغ ۱۷ میلیارد تومان، در سال گذشته ۲۱ میلیارد تومان و امسال نیز ۲۸ میلیارد تومان تخصیص یافته است تا وضعیت ناوگان بهبود یابد.