شناسهٔ خبر: 71816939 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: جهان نیوز | لینک خبر

ضرب الاجل یمن کشتی های اسرائیلی را فراری داد

کشتی‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی با نزدیک شدن به پایان ضرب الاجل یمن برای شکسته شدن محاصره نوار غزه حاضر به تردد در خلیج عدن و دریای سرخ نیستند.

صاحب‌خبر -
به گزارش جهان نیوز به نقل از فارس، درحالی‌که تنها ساعاتی تا پایان ضرب‌الاجل یمن به اسرائیل برای ارسال کمک‌های بشردوستانه به غزه باقیمانده سید عبدالملک بدرالدین الحوثی شامگاه دوشنبه بر آمادگی یمن برای آغاز اقدامات تلافی‌جویانه نظامی در دریای سرخ در صورت شکسته‌نشدن محاصره غزه تأکید کرد.

این اولتیماتوم یمنی‌ها، دشمن صهیونیستی را در مقابل جدیت و استحکام مواضع یکی از ارکان جبهه مقاومت و عواقب عمده و تأثیرگذار ناشی از بی‌توجهی به آن قرار داده در حالی که ارزیابی شرکت‌های امنیتی دریایی غربی از اوضاع در دریای سرخ نیز گواه این موضوع است.

به گزارش رسانه‌ها، مقامات بخش امنیت دریایی بین‌المللی تأکید کرده‌اند که یمنی‌ها «سابقه عملی‌کردن تهدیدهای خود را دارند» و «هر گونه واکنش تلافی‌جویانه» از سوی آمریکا یا اسرائیل یا انگلیس منجر به ازسرگیری درگیری‌ها در منطقه می‌شود.
 

 
الحوثی تأکید کرده که موضوع واردشدن کمک‌ها به نوار غزه برای نجات فلسطینیانی که بار دیگر در معرض گرسنگی و قحطی ناشی از تمام شدن آذوقه‌هایشان قرار گرفته‌اند هیچ ارتباطی با روند مذاکرات آتش‌بس ندارد و این یک موضوع مشروع و ضرورت انسانی جدی است.

به‌موازات یادآوری رهبر انقلاب یمن مبنی بر آغاز اقدامات نظامی بلافاصله پس از پایان مهلت مقرر برای بازگشایی گذرگاه‌های نوار غزه، کشتی‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی اخطار جدیدی از شرکت امنیتی دریایی بریتانیایی «آمبری» دریافت کرده‌اند.

بر اساس این اخطار آمبری به همه کشتی‌ها توصیه کرده است که وابستگی خود به آن دسته از کشتی‌های مورد هدف یمنی‌ها در دریای سرخ را بررسی کنند و همچنین خطرهای مربوط به حمل‌ونقل کالا از طریق دریای سرخ و خلیج عدن و هر گونه ارتباط کشتی‌ها با اسرائیل از حیث مالکیت یا اجاره کشتی را لحاظ کنند.

شرکت امنیت دریایی آمبری همچنین تأکید کرده کشتی‌هایی که در حد متوسط روبه‌بالا با اسرائیل ارتباطی دارند در عبور و مرور خود از دریای سرخ تجدیدنظر کنند.
 

گرانی حق بیمه کشتی‌ها تا کالاها در اسرائیل
بنابراین هشدار شرکت انگلیسی «امبری» به کشتی‌های مرتبط با اسرائیل، ادعاهایی را که این رژیم در روزهای اخیر در مورد «آمادگی» خود برای مقابله با سناریوی بازگشت عملیات نیروهای مسلح یمن منتشر کرده و از هماهنگی نزدیک با فرماندهی مرکزی آمریکا» گفته است تضعیف می‌کند و هشدار این شرکت انگلیسی درباره اجتناب از دریای سرخ نشانه پوچ بودن ادعاهای دشمن درباره آمادگی برای مقابله با یمنی‌هاست.

این در حالی است که بسیاری از شرکت‌های حمل‌ونقل دریایی حتی باگذشت 52 روز از ایجاد آتش‌بس موقت در نوار غزه از بیم نقض آن توسط رژیم صهیونیستی و پاسخ نیروهای مسلح یمن، حاضر به بازگشت به دریای سرخ نشده و منتظر مانده‌اند تا ثبات به منطقه بازگردد و این نشان می‌هد که کشتی‌ها امیدی به توقف پاسخ نظامی یمن با عملیات‌های آمریکا در این منطقه ندارند.

باتوجه‌به تجربه موفق نیروهای مسلح یمن در محاصره دریایی بیش از یک‌ساله اسرائیل، در صورت اصرار این رژیم بر ممانعت از ورود کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه اولین تأثیر مستقیم آن بر حرکت کشتی‌های مرتبط با اسرائیل در دریای سرخ خواهد بود به‌طوری که حق بیمه این کشتی‌ها بیشتر می‌شود و حتی برخی شرکت‌های بیمه از تحت پوشش قراردادن کشتی‌های مرتبط با اسرائیل جلوگیری خواهند کرد در همین حال امید صهیونیست‌ها برای ازسرگیری کار بندر ایلات در جنوب سرزمین‌های اشغالی که در نتیجه محاصره دریایی اسرائیل توسط یمنی‌ها ورشکسته شده نابود می‌شود.
 

در مرحله بعد نیز اگر همچنان دشمن بر جنایت گرسنه نگاه‌داشتن فلسطینیان پافشاری کند نیرنگش دامن خودش را می‌گیرد و قیمت کالاها در اسرائیل بالاتر خواهد رفت و صادرات و واردات این رژیم تحت تأثیر قرار خواهد گرفت و بخش‌های سرمایه‌گذاری و صنعت نیز در رکودی چه‌بسا سنگین‌تر باقی خواهند ماند.

انتظار می‌رود که این بار نیروهای مسلح یمن با به‌کارگیری تاکتیک‌های جدید دامنه محاصره دریایی اسرائیل را گسترش داده به‌طوری‌که عرصه را براین رژیم برای به‌کارگیری گزینه‌های اضطراری قبلی نظیر دورزدن دماغه امید نیک در جنوب قاره آفریقا به‌جای تردد در دریای سرخ یا تخلیه کالاهای کشتی‌ها در بنادر اروپایی و سپس انتقال آن به بنادر اسرائیل تنگ کند.

در این حال بخش کشتیرانی بین‌المللی هم کاملاً درک می‌کند که شکسته‌شدن محاصره نوار غزه و نجات جان کودکان گرسنه غزه آسان‌تر از رویارویی نظامی با نیروهای مسلح یمن است که طی یک سال گذشته شکست آن ثابت شده است.