شناسهٔ خبر: 71812296 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: سلام نو | لینک خبر

جولانی: یک کشور خارجی پشت حملات به نیروهای امنیتی هستند

رئیس جمهور موقت سوریه در مصاحبه با رویترز گفت که حوادث در سوریه بر روند [صلح] تأثیر خواهد گذاشت و ما تا جایی که بتوانیم اوضاع را بازسازی خواهیم کرد.

صاحب‌خبر -

الشّرع، رئیس جمهور موقت سوریه در مصاحبه با رویترز گفت که حوادث در سوریه بر روند [صلح] تأثیر خواهد گذاشت و ما تا جایی که بتوانیم اوضاع را بازسازی خواهیم کرد.

به گزارش سلام نو به نقل از «انتخاب»؛ وی افزود: اجازه نخواهیم داد خون شهیدان بدون حساب کشی و مجازات هدر برود، حتی اگر مسئول [این جنایت] نزدیکترین فرد به ما باشد. طرفداران اسد و یک کشور خارجی پشت حملات به نیروهای امنیتی هستند که خشونت را برانگیختند.

او درخصوص پایگاههای روسیه نیز بیان کرد: مذاکرات با مسکو در مورد شرایط جدید برای پایگاه‌های نظامی در حال انجام است.

رئیس جمهور موقت سوریه اظهار کرد: تا کنون ارتباط مستقیمی با دولت ترامپ برقرار نشده است اما سوریه برای برقراری ارتباط آمادگی دارد.

وی تصریح کرد: ما نمی‌توانیم در سایه تحریم‌هایی که علیه ما اعمال شده‌اند، امنیت کشور را برقرار کنیم.