شناسهٔ خبر: 7179467 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: نود | لینک خبر

فغاني چگونه از آزادي خارج شد؟

کودکان توپ جمع کن بازي پرسپوليس و ذوب آهن هم داور اين مسابقه را از گزند انتقادات خود بي نصيب نگذاشتند.

صاحب‌خبر -

پس از پايان بازي پرسپوليس و ذوب آهن،هواداران سرخ آن قدر خشمگين بودند که الفاظ رکيکي را نسبت به قضاوت عليرضا فغاني به وي بيان کنند.

با اين وجود،شدت اين ناراحتي تا ساعتي پس از پايان بازي هم فروکش نکرد و برخي هواداران در بيرون درب غربي ورزشگاه انتظار بيرون آمدن فغاني را مي کشيدند.

وقتي وي قصد داشت مجموعه را ترک کند؛در تونل آزادي با چند توپ جمع کن روبرو شد که به سمتش رفتند و شروع به سر و صدا کردند.

آنها به قضاوت فغاني ايرادات جدي مي گرفتند.

هر چند اين داور ترجيح داد سکوت کند و به سمت اتومبيل رفت تا راه منزل پيش گيرد.

به گزارش کاپ،اين در حالي است که مسولان مجموعه آزادي وقتي متوجه اتفاقات بيرون ورزشگاه و افرادي که انتظار فغاني را مي کشيدند شدند،بلافاصله با حراست وزارت ورزش و نيروي انتظامي حرکت کردند تا فغاني تحت اسکورت محل را ترک کند.