شناسهٔ خبر: 71791780 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه دنیای‌اقتصاد | لینک خبر

۲ کشته در تصادف رانندگی در این محور

ایرنا : رئیس پلیس راه کردستان اعلام کرد: حادثه رانندگی در محور مریوان- سنندج ۲ کشته و یک مصدوم بر جا گذاشت.

صاحب‌خبر -

سرهنگ حمید رضا عبدالملکی شامگاه یکشنبه اظهار کرد: در پی اعلام مرکز فوریت های پلیس ۱۱۰ مبنی بر وقوع یک فقره تصادف در محور مریوان- سنندج تیم گشت پلیس راه این محور برای امداد رسانی و بررسی بیشتر به محل حادثه اعزام شدند.

وی افزود: در این حادثه یک دستگاه سمند که از مسیر مریوان به طرف سنندج در حرکت بود با یک دستگاه کامیون بنز در کیلومتر ۲۴محور مریوان- سنندج برخورد کرد که ۲ سرنشین سمند جان خود را از دست دادند و راننده سمند نیز مصدوم شد.

خبر مرتبط
تصادف زنجیره‌ای شدید حادثه آفرید/ چند نفر مصدوم شدند؟

برخورد یک دستگاه تریلی با یک کامیونت و سه خودرو سواری در جاده حاجی‌آباد به بندرعباس ۱۲ مجروح بر جای گذاشت.

رئیس پلیس راه کردستان با اشاره به اینکه علت تصادف تجاوز به چپ ناشی از سرعت غیرمجاز مجاز از جانب راننده سمند تشخیص داده شده است، اضافه کرد: با توجه به فصل بارندگی و لغزنده بودن جاده ها شهروندان با سرعت مطمئنه رانندگی و از تغییر ناگهانی مسیر و سبقت های غیرمجاز جدا خودداری کنند تا شاهد چنین حوادث ناگواری نباشیم.