شناسهٔ خبر: 71786412 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: جهان صنعت | لینک خبر

حرکت اولین قطار تهران-وان پس از ۵ سال توقف

قطار مسافری تهران - وان بعد از پنج سال وقفه امروز به حرکت درآمد و تهران را به مقصد وان واقع در کشور ترکیه ترک کرد.

صاحب‌خبر -

جهان صنعت نیوز، به نقل از رجا، قطار تهران – وان در تیر ماه ۱۳۹۸ به منظور توسعه همکاری کشورهای منطقه و گسترش صنعت ایران‌گردی و جهان‌گردی با همکاری راه‌آهن دو کشور به حرکت درآمده بود، اما چندی بعد این قطار متوقف شد. این توقف سال‌ها به طول انجامید تا اینکه سرانجام با توافق دو کشور ایران و ترکیه در ماه های قبل مقرر شد اولین قطار، ۱۹ اسفندماه تهران را به مقصد وان ترک کند.

بنابراین قطار بین‌المللی تهران-وان بعد از ۵ سال وقفه امروز یکشنبه (۱۹ اسفند)۱۴۰۳ با حضور مدیرعامل راه‌آهن و مدیران شرکت حمل و نقل ریلی رجا از ایستگاه راه‌آهن تهران حرکت کرد.مدیرعامل شرکت حمل و نقل ریلی رجا با اعلام این خبر گفت: با پیگیری‌های راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران و شرکت رجا و توافقات صورت گرفته با راه‌آهن ترکیه، در راستای توسعه گردشگری و سفر ایمن، قطار بین‌المللی تهران-وان بعد از ۵ سال توقف مجدد آغاز به کار کرد.

ناصر بختیاری با اشاره به اینکه این قطار بین‌المللی روزهای یکشنبه و چهارشنبه هر هفته از ایستگاه راه‌آهن تهران حرکت کرده و روزهای دوشنبه و پنج‌شنبه مراجعت می‌کند،افزود: با لحاظ انجام تشریفات گمرکی در دو مرز رازی و کاپیکوی، مدت زمان انجام این سفر در مسیر رفت یا برگشت حدود ۲۲ ساعت است. وی ظرفیت جابه‌جایی قطار سریر ۴ تخته در مسیر تهران-وان که از قطارهای ۴ ستاره شرکت رجا است را حدود ۲۸۰ نفر ذکر کرد. او گفت: هموطنان گرامی برای خرید بلیت این قطار می‌توانند از طریق سایت رجا به نشانی www.raja.ir یا سایر سکوهای مجاز فروش اینترنتی اقدام کرده یا به دفاتر مجاز فروش بلیت قطار مراجعه کنند.

فارس

برچسب‌ها: