شناسهٔ خبر: 71779487 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

ماهی‌گیری وزیر جنگ تل‌آویو از آب گِل‌آلود سوریه

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی تلاش کرد در سایه درگیری‌های خونین در سوریه از این اوضاع بهره برداری سیاسی کند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، یسرائیل کاتز وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در واکنش به تحولات سوریه گفت: الجولانی با به تن کردن لباس‌های رسمی یک چهره میانه رو از خود نشان داده بود اما اینک نقاب از صورت او افتاده است.

وی اضافه کرد: الجولانی مرتکب جنایات زیادی در حق غیرنظامیان شده است.

این در حالی است که رژیم صهیونیستی در طول جنگ علیه غزه از ارتکاب هیچ جنایتی علیه ۲ میلیون فلسطینی در این مساحت جغرافیایی کوچک دریغ نکرد.

کاتز با بهره برداری سیاسی از اوضاع سوریه گفت: اسرائیل از خود در برابر تهدیدات سوریه محافظت می‌کند و نیروهای ما در مناطق سوریه از جمله بلندی‌های الحرمون باقی خواهند ماند و از بلندی‌های الجولان و الجلیل محافظت می‌کنند.

وی اضافه کرد: ما از دروزی های سوریه در جنوب این کشور محافظت می‌کنیم.

رژیم صهیونیستی علاوه بر گسترش مناطق تحت اشغال خود در سوریه از زمان براندازی نظام بشار اسد تاکنون به دنبال ایجاد دولت خودمختار در جنوب سوریه و در نهایت تجزیه این کشور است.