شناسهٔ خبر: 71778871 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

شناسایی ۱۱۹۵ تغییر کاربری غیرمجاز در لرستان

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان از شناسایی ۱۱۹۵ مورد تغییر کاربری غیرمجاز از ابتدای سال تاکنون خبر داد و گفت: ۹۳۱ مورد قلع‌وقمع بناهای غیرمجاز در این مدت اجرا شده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از لرستان، سید عماد شاهرخی امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: زیان خارج شدن اراضی مرغوب کشاورزی از چرخه تولید به‌سادگی جبران‌پذیر نیست، بنابراین حفظ و حراست از این زمین‌ها مهم‌ترین رسالت و وظیفه بوده و مستلزم به‌کارگیری تمامی امکانات موجود و تعامل با سایر دستگاه‌ها است.

 

وی با بیان اینکه از ابتدای سال جاری تاکنون 2 هزار و 663 گزارش تغییر کاربری غیرمجاز از طریق مردم، سامانه پایش، گزارش‌های حضوری و... به ثبت رسیده است، افزود: 2 هزار و 556 مورد از این گزارش‌ها بررسی و تعیین تکلیف شده است.

 

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: بیشترین موارد گزارش تخلف تغییر کاربری به ترتیب مربوط به شهرستان‌های خرم‌آباد با هزار و 123 مورد، کوهدشت 459 مورد، بروجرد 390 مورد و دورود 199 مورد بوده است.

 

شاهرخی از شناسایی یک‌هزار و 195 مورد تغییر کاربری غیرمجاز در استان به مساحتی بالغ بر 123 هزار و 382 هکتار از ابتدای سال تاکنون خبر داد.

 

وی بیان کرد: در این بازه زمانی همچنین 931 مورد قلع‌وقمع بنا با مساحت 94 هزار و 683 هکتار انجام شده است.

 

به گفته رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان، 118 مورد اجرای احکام قلع‌وقمع از ابتدای سال تاکنون صورت گرفته است.

 

وی تأکید کرد: گشت‌های یگان حفاظت امور اراضی در سطح استان فعال هستند و با گشت‌های مستمر، به‌منظور جلوگیری از تخریب و تغییر کاربری‌های غیرمجاز، با متخلفان برخورد قانونی خواهند کرد.

 

انتهای پیام/