شناسهٔ خبر: 71775168 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

آغاز احداث مدرسه خیرساز  روستای سرخان طاووس شهرستان مهرستان

مهرستان- کلنگ ساخت یک مدرسه خیرساز در روستای سرخان طاووس شهرستان مهرستان به زمین زده شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، صبح امروز یک شنبه با حضور فرماندار، کارشناسان مدیریت آموزش و پرورش، مدیر اداره امور عشایر و رابط خیر مدرسه ساز، کلنگ احداث یک مدرسه دو کلاسه در روستای صعب العبور سرخان طاووس از توابع بخش بی رک (شهرستان مهرستان) به زمین زده شد.

فرماندار مهرستان در حاشیه این مراسم، ضمن قدردانی از خیران مدرسه ساز گفت: دانش‌آموزان، آینده‌سازان کشور هستند و باید بهترین محیط هم از لحاظ آموزش و هم پرورش برای آنان فراهم شود.

مجیب الرحمن دهانی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، افزود: یکی از مشکلات دانش آموزان این روستاها، نبود مکان آموزشی مناسب بود.

فرماندار مهرستان با اشاره به اینکه در سنوات اخیر ۲۰ دانش آموز این روستا در مدرسه‌ای غیر استاندارد مشغول تحصیل بودند، بیان کرد: خیران مدرسه ساز، یک واحد آموزشی ۹۰ متری را براساس برنامه ریزی صورت گرفته، در این مکان خواهند ساخت.

شایان ذکر است، همچنین در ادامه این مراسم در این روستا، ساخت پارک کودک با استفاده از ظرفیت دهیاری و بخشداری بی رک نیز کلنگ زنی شد.