شناسهٔ خبر: 71774939 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

طرح « زندگی با آیه ها» معارف قرآن را به متن زندگی مردم می آورد

گناوه- امام جمعه گناوه با تاکید بر اینکه طرح زندگی با آیه‌ها از طرح‌های قرآنی مهم و تأثیرگذار است گفت: هدف از اجرای این طرح آوردن معارف و آموزه‌های قرآن به متن و جریان زندگی مردم است.

صاحب‌خبر -

حجت الاسلام سید عبدالهادی رکنی حسینی در گفتگو با خبرنگار مهر با تبریک حلول ماه مبارک رمضان اظهار کرد: ماه مبارک رمضان ماه انس، تلاوت و تدبر در قرآن و ماه بهار قرآن است و به تعبیر روایت امام باقر علیه السلام فرمود: «هر چیزی بهاری دارد و بهار قرآن ماه مبارک رمضان است.»

امام جمعه گناوه با اشاره به اهمیت قرائت آیات نورانی قرآن کریم به ویژه در ایام ماه مبارک رمضان افزود: قرائت و انس با این معجزه الهی در ماه مبارک رمضان بسیار ارزشمند و در روایات ائمه و معصومین (ع) بر آن تاکید فراوانی شده است.

حجت‌الاسلام رکنی حسینی در این زمینه به حدیثی از امام رضا (ع) اشاره کرد و یادآور شد: هشتمین اختر تابناک امامت و ولایت به این امر مهم اشاره و فرموده است: «هر کس در ماه رمضان حتی یک آیه از قرآن را قرائت کند، مانند آن است که در سایر ایام سال، کل قرآن را ختم کرده است.»

وی گفت: اگر انسان در غیر ماه رمضان یک ختم کامل قرآن انجام دهد اما در ماه مبارک رمضان بر اساس فرمایش امام رضا (ع) یک آیه را تلاوت کند مانند یک ختم کامل خواهد بود و لذا، مؤمنان باید در این ماه با تلاوت، تدبر و عمل به قرآن، از برکات آن بهره‌مند شوند.

امام جمعه گناوه با اشاره به اجرای طرح ملی «زندگی با آیه ها» در سراسر کشور همزمان با ماه مبارک رمضان، گفت: امسال نیز همزمان با ایام پر خیر و برکت ماه مبارک رمضان طرح ملی «زندگی با آیه ها» در سراسر کشور با شعار «امت پیروز» آغاز و در حال برگزاری است.

وی گفت: در این طرح بسیار مهم، ۳۰ آیه از آیات نورانی کتاب آسمانی و معجزه الهی، با محوریت ولایت و نفی طاغوت به صورت روزانه قرائت، تبیین و تفسیر می‌شود.

وی بر اهمیت اجرای این طرح قرآنی تاکید کرد و افزود: طرح زندگی با آیه‌ها از طرح‌های قرآنی بسیار مهم و تأثیرگذار است و هدف از اجرای آن آوردن معارف قرآن و آموزه‌های آن به متن و جریان زندگی اقشار جامعه است.

حجت الاسلام رکنی حسینی بیان کرد: از همه مبلغان، وعاظ، خطبا و روحانیون که به عنوان مشعل داران هدایت جامعه هستند، انتظار می‌رود روزانه یک آیه از آیات قرآن کریم را که در زندگی مردم مؤثر و باعث تحول زندگی آنها است برای مردم و مخاطبان خود تبیین و تفسیر کنند.

امام جمعه گناوه تاکید کرد: آیات نورانی و آموزه‌های کتاب آسمانی قرآن کریم نه تنها در ماه مبارک رمضان بلکه در تمام ایام و ماه‌های سال باید سرمشق زندگی ما قرار گیرد و از این دستورات و آموزه‌ها در زندگی فردی و اجتماعی خود بهره بگیریم.