شناسهٔ خبر: 71773291 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: ورزش۳ | لینک خبر

رودری در ثانیه آخر علیه امید ابراهیمی و رفقا

الشمال در حضور هافبک ایرانی خود نتوانست دروازه‌اش را در لحظات پایانی دیدار با العربی بسته نگه دارد.

صاحب‌خبر -

به گزارش "ورزش سه"، در یکی از بازی‌های هفته هجدهم لیگ ستارگان قطر، تیم فوتبال الشمال در حالی که دوباره امید ابراهیمی را در جمع نفرات اصلی داشت، از ساعت 22 شنبه شب (به وقت ایران) به مصاف الشمال رده دهمی رفت.

یاران ابراهیمی که در دو هفته اخیر لیگ ستارگان یک برد و یک مساوی داشتند و به دنبال تداوم این روند بودند، در دقیقه 48 با اخراج محمد موسی، مدافع میانی خود 10 نفره شدند و در حالی که تا دقیقه 90 هم مقاومت کردند، در وقت‌های اضافه شکست خوردند.

2159087

العربی که سال گذشته در جمع بالانشینان لیگ ستارگان قطر بود و امسال به رتبه‌های پایین رفته، در دقیقه 3+90 روی توپ ارسالی از جناح چپ و ضربه تمام کننده رودری اسپانیایی، مهاجم فصل گذشته رئال بتیس به گل برتری رسیدند تا یاران ابراهیمی با شکست یک بر صفر در این مسابقه خارج از خانه 23 امتیازی و در رتبه ششم جدول ماند.

امید ابراهیمی، هافبک ایرانی الشمال در مسابقه با العربی حضور کامل در ترکیب تیمش داشت و هفدهمین بازی خود در لیگ ستارگان قطر را انجام داد.