شفقنا- محاکمه کادر پزشکی متهم به دخالت در مرگ اسطوره فوتبال آرژانتین و جهان آغاز شده است.
به گزارش سرویس ترجمه شفقنا؛ الجزیره نوشت: چهار سال پس از مرگ دیگو مارادونا، اسطوره فوتبال آرژانتینی، هفت متخصص مراقبت های پزشکی به اتهام سهل انگاری در روزهای پایانی زندگی او محاکمه خواهند شد. بیش از 100 شاهد، از جمله اعضای خانواده مارادونا و پزشکانی که در طول سالها از او مراقبت کردهاند، در طول این دادگاه چهار ماهه که از روز سهشنبه در حومه بوئنوس آیرس در سن ایسیدرو آغاز میشود، حضور خواهند داشت.
این هفت متهم در صورت مجرم شناخته شدن، بین هشت تا 25 سال به زندان خواهند افتاد.
دیگو آرماندو مارادونا در 25 نوامبر 2020 در سن 60 سالگی در حالی پس از جراحی مغز برای لخته شدن خون درگذشت که چندین دهه با اعتیاد به کوکائین و الکل مبارزه کرده بود. گفته شد مارادونا بر اثر سکته قلبی درگذشت با این حال از همان روز اول شایعاتی مربوط به قصور و یا حتی توطئه پزشکی برای مرگ او بر سر زبانها افتاد تا اینکه سیستم قضایی آرژانتین وارد عمل شد.
«لئوپولدو لوکه» جراح مغز و اعصاب، «آگوستینا کوساچوف» روانپزشک، «کارلوس دیاز» روانشناس، «نانسی فورلینی» هماهنگ کننده پزشکی، «ماریانو پررونی» هماهنگ کننده پرستاری، «پدرو پابلو دی» پزشک اسپانیایی و «ریکاردو آلمیرو» پرستار هفته آینده محاکمه خواهند شد.
این خبر را در الجزیره ببینید