فیلم گزارش را اینجا ببینید
عصر ایران ــ به گزارش مرکز اطلاعات اعدام، قرار است یک مرد اهل کارولینای جنوبی، فردا جمعه، ۱۷ اسفند ۱۴۰۳ (۷ مارس ۲۰۲۵) در کلمبیا، به وسیله جوخه آتش اعدام شود. این اولین اعدام با جوخه آتش در کارولینای جنوبی و همچنین در ایالات متحده پس از ۱۵ سال است.
تایلر فارمر، خبرنگار 7news، با مایک الیس، پزشک قانونی شهر گرین ویل، مصاحبهای اختصاصی انجام داده که جزئیات بیشتری از این پرونده را فاش میکند.
براد سیگمون در سال ۲۰۰۱، گلادیس و دیوید لارک، والدین دوست دختر سابقش، ربکا باربر، را در خانهشان در جاده داربی شرقی در تایلورز به قتل رساند. الیس در مصاحبه با 7news گفت: “صحنه قتل بسیار دلخراش بود. جراحات وارده به خانم لارک نشان میداد که او در مقابل قاتل از خود دفاع کرده است.”
بر اساس مدارک دادگاه، سیگمون با چوب بیسبال به سر قربانیان ضربه زده است. الیس افزود: “به یاد دارم خانم لارک روی صندلی نشسته بود و آقای لارک روی زمین افتاده بود. بلافاصله متوجه شدیم که هر دو قربانی جراحات شدیدی ناشی از برخورد با یک جسم سخت دارند. در ابتدا مشخص نبود که آلت قتل چه بوده است، تا اینکه چوب بیسبال خونآلود و آغشته به مو در خانه پیدا شد.”
در شب حادثه، پس از آنکه ربکا باربر به خانه رسید، سیگمون او را به زور سوار ماشین کرد. اما ربکا موفق به فرار شد و سیگمون به او شلیک کرد، هرچند ربکا زنده ماند.
سیگمون پس از فرار به ایالت تنسی، ده روز بعد دستگیر شد. دادگاه همچنین اعلام کرد که سیگمون شب قبل از قتل، کوکائین و الکل مصرف کرده بود.
در سال ۲۰۰۲، هیئت منصفه دادگاه کارولینای جنوبی، سیگمون را به جرم دو فقره قتل مجرم شناخت و او را به اعدام محکوم کرد. وکلای سیگمون درخواست تخفیف مجازات کردند و از هنری مک مستر، فرماندار ایالت کارولینای جنوبی، خواستند تا حکم اعدام را به حبس ابد بدون امکان عفو مشروط تبدیل کند. فرماندار مک مستر در پاسخ به سوال خبرنگار ما در هفته گذشته گفت: “من به سیستم قضایی کشورمان و به ویژه کارولینای جنوبی اعتماد کامل دارم.”
اعدام براد سیگمون قرار است فردا در شهر کلمبیا، کارولینای جنوبی انجام شود.