شناسهٔ خبر: 71738414 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: ورزش۳ | لینک خبر

زمانی در اتاق VAR گل طلایی پوشان را رد کرد

داور جنجالی پرسپولیس- ذوب‌آهن علیه سپاهان!

وحید زمانی بعد از بازگشت به داوری در بازی امروز سپاهان و استقلال خوزستان بار دیگر خبرساز شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش "ورزش سه"، این داور لیگ برتری که در دیدار ذوب آهن و پرسپولیس در هفته شانزدهم لیگ برتر در ثانیه‌های پایانی به‌خاطر رد کردن پنالتی تیم اصفهانی بعد از بازبینی تصاویر VAR خبرساز شد و کمیته داوران رای به محرومیت طولانی او داده بود، بعد از مدتی به میادین برگشته است.

کمیته داوران وحید زمانی را برای حضور در اتاق VAR بازی امروز سپاهان و استقلال خوزستان انتخاب کرد تا او رسما به داوری برگردد. جالب اینکه زمانی از اتاق VAR هم توانست خبرساز شود و گل تیم سپاهان با درخواست او رد شد.

در دقیقه 30 بازی امروز رضا شکاری دروازه استقلال خوزستان را با ضربه سر باز کرد و در شرایطی که بازیکنان آبی پوش در وسط زمین آماده شروع مجدد بازی بودند، اما ناگهان به سیدرضا مهدوی داور وسط اعلام شد که قبل از سر زنی شکاری یک خطای هند رخ داده و او برای بازبینی صحنه به کنار زمین رفت.

مهدوی به‌خاطر هشداری که وحید زمانی از اتاق VAR داده بود صحنه گل را دوباره بررسی کرد و تصمیم به مردود شدن گل گرفت. داور وسط روی اعلام وحید زمانی خطای هند گرفت تا این‌بار این داور علیه طلایی پوشان اصفهانی عمل کند!