شناسهٔ خبر: 71737625 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: فرارو | لینک خبر

گینس از ثبت رکورد دیگری برای جان سینا خبر داد

نام جان سینا برای دومین بار به کتاب رکوردهای جهانی راه یافت.

صاحب‌خبر -

آنچه جان سینا در رویداد الیمنیشن چمبر 2025 در تورنتوی کانادا بر علیه کودی رودز انجام داد که به هیل‌ترن تاریخی او (تغییر به کاراکتر شرور) بعد از 22 سال منجر شد، از دید کارشناسان گینس به دور نماند.

به نقل از وبسایت رسمی گینس، دارنده 16 عنوان قهرمانی جهان پیش از هیل‌تِرن شنبه شب خود رکوردار طولانی‌ترین دوره حضور به عنوان یک کاراکتر فِیس در WWE بود. این نخستین بار نبود که نام سینا به کتاب گینس راه یافت، چرا که او پیش‌تر نیز به سبب بیشترین مشارکت در کمپین خیریه Make A Wish صاحب رکورد گینس شده بود.

جان سینا در رسلمنیای 41 که در تاریخ 19 و 20 آوریل در لاس وگاس برگزار می‌شود، برای کسب کمربند آندیسپیوتد WWE به مصاف قهرمان فعلی این کمربند یعنی کودی رودز خواهد رفت. این رویداد توسط پلتفرم نتفلیکس در سراسر جهان پخش خواهد شد.

برچسب‌ها: