شناسهٔ خبر: 71720598 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

۲۰ هزار اصله نهال در نور غرس می شود

نور- رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری نور گفت: در هفته منابع طبیعی بیش از ۲۰ هزار اصله نهال در سطح شهرستان غرس می‌شود.

صاحب‌خبر -

کمیل قلی نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان اینکه در آغازین روز از هفته منابع طبیعی ۱۰۰۰ هزار اصله نهال شامل گونه‌های بلوط، ون و شیردار در شهرستان نور غرس شد؛ گفت: امروز هم‌زمان با اولین روز از این هفته با همکاری شهرداری نور و با حضور فرماندار شهرستان، دستگاه‌های اجرایی، گروه‌های جهادی، دوست داران طبیعت و دانش آموزان هزار اصله نهال جنگلی در پارک جنگلی نور کاشته شد.

وی افزود: همچنین در قالب طرح زراعت چوب ۱۰۰ هزار اصله نهال صنوبر و تبریزی بین متقاضیان توزیع شد.

وی تصریح کرد: تعداد ۵۰ هزار اصله نهال جنگلی و سوزنی برگ به صورت مشارکتی در بین مردم شهرستان توزیع شد.

این مسئول در بخش دیگری از سخنانش گفت: روز درختکاری نشان‌دهنده انس همیشگی انسان با طبیعت و درخت است به همین جهت همه باید در کاشت نهال در منطقه و محیط زندگی خود سهیم باشیم.