به گزارش شهدای ایران به نقل از مهر، تِد کروز، سناتور جمهوریخواه کنگره آمریکا با انتقاد از رفتار نمایندگان دموکرات در جریان سخنرانی دونالد ترامپ، رئیس جمهور این کشور در کنگره، آنها را به «بیاحترامی» متهم کرد.
کروز با اشاره به آنچه در کنگره رخ داد، گفت: وقتی که ترامپ سخنرانیاش را شروع کرد، حتی یک دموکرات هم او را تشویق نکرد یا به احترام او برنخاست؛ و این نمایش آشکار بیاحترامی به مقام ریاست جمهوری آمریکاست.
وی افزود: آنها در طول شب تنها برای یک موضوع شروع به تشویق کردند؛ اینکه ما صدها میلیارد دلار به اوکراین فرستادهایم! همه آنها از صندلی برخاستند و اینکه ما برای اوکراین پول فرستادیم را جشن گرفتند و این در حالی است که آنها آمریکا را تمجید نخواهند کرد!
همچنین ایلان ماسک، میلیاردر مشهور آمریکایی و وزیر «بهرهوری» دولت ترامپ در واکنش به رفتار دموکراتها علیه رئیس جمهور این کشور در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت: تنها پرچمی که دموکراتها به اهتزاز درآوردند و برای آن هلهله کردند، برای کشوری دیگر بود.
ترامپ در بخشی از این سخنرانی با اشاره به اینکه آمریکا صدها میلیارد دلار برای حمایت از اوکراین ارسال کرده است، این پرسش را مطرح کرد که «آیا میخواهید پنج سال دیگر هم این کار را ادامه دهید؟»
در جریان این سخنرانی جنجالی که به طور زنده از تلویزیون آمریکا پخش میشد، تعدادی از نمایندگان زن دموکرات در کنگره آمریکا به صورت هماهنگ رنگ صورتی را برای لباسهای خود انتخاب کردند.
این اقدام نمایندگان زن آمریکا برای اعتراض به سیاست های ترامپ در قبال زنان و خانواده صورت گرفت. نانسی پلوسی نماینده دموکرات کنگره به همراه دیگر زنان قبل از آغاز سخنرانی ترامپ این رنگ را به صورت هماهنگ انتخاب کردند. قبل از آغاز سخنرانی نیز اعضای فراکسیون زنان خارج از ساختمان کنگره علیه ترامپ تجمع کردند.
سیاستهای ترامپ در دوره دوم ریاست جمهوریاش و به طور مشخص درباره اوکراین، خشم دموکراتها را برانگیخته به طوری که شکاف و دودستگی در واشنگتن به وضوح قابل رویت است.
∎