شناسهٔ خبر: 71717464 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: فرارو | لینک خبر

(تصویر) شغل محبوبی که ۷۰ سال پیش خیابان‌ها را شلوغ می‌کرد!

«این روز‌ها کاروبار نامه نویس‌های جلو پستخانه رونق دارد و تا چند روز دیگر شلوغ‌ترین محل‌های تهران پیاده رو مقابل اداره پست و سالن بزرگ آنجا خواهد بود. کاغذ نویس‌ها هر کدام با ۴۰ رقم کارت تبریک بالای سرخود روی تخته‌ای چیده‌اند و اطراف هریک از آنها ۴ یا ۵ مشتری مشغول انشاء کردن نامه و نوشتن تبریک عید برای خویشاوندان و دوستان است.»

صاحب‌خبر -

برای رسانه‌های ایرانی اسفند ماه زمان فرستادن خبرنگار به بازار بود تا گزارشی از خریدهای نوروزی در مجله یا روزنامه منتشر کنند.

به گزارش اطلاعات آنلاین، مجله اطلاعات هفتگی در شماره ۷۰۶ مورخ ۲۰ اسفند ۱۳۳۳ گزارشی از بازار شب عید منتشر کرده که از نکات جالب گزارش توصیفاتی از وضعیت مشاغلی است که سالهاست به فراموشی سپرده شده‌اند، اما ۷۰ سال پیش صاحبان این مشاغل در اسفند ماه شلوغترین محل‌های کسب بازار تهران بودند. توصیف خبرنگار را بخوانید و عکس‌هایی عکاس مجله اطلاعات هفتگی از نامه نویس‌ها را تماشا کنید. 

(تصویر) شغل محبوبی که ۷۰ سال پیش خیابان‌ها را شلوغ می‌کرد!

«این روزها کاروبار نامه نویس‌های جلو پستخانه رونق دارد و تا چند روز دیگر شلوغ‌ترین محل‌های تهران پیاده رو مقابل اداره پست و سالن بزرگ آنجا خواهد بود. کاغذ نویس‌ها هر کدام با ۴۰ رقم کارت تبریک بالای سرخود روی تخته‌ای چیده‌اند و اطراف هریک از آن‌ها ۴ یا ۵ مشتری مشغول انشاء کردن نامه و نوشتن تبریک عید برای خویشاوندان و دوستان است. می‌گویند شب عید در تهران به تنهائی ۲ میلیون پاکت توزیع می‌شود و مجموع ارسال و مراسلات پستخانه از یک هفته قبل از عید تا روز سیزده بدر بالغ بر ۶ میلیون نامه و کارت تبریک می‌گردد.»

(تصویر) شغل محبوبی که ۷۰ سال پیش خیابان‌ها را شلوغ می‌کرد!

برچسب‌ها: