شناسهٔ خبر: 71716408 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

۲۴۸ هزار نفر کاشانی مشمول طرح کالابرگ الکترونیک هستند

رئیس اداره تعاون کاشان ضمن اشاره به اجرای طرح کالابرگ الکترونیک گفت: ۲۴۸ هزار نفر کاشانی مشمول طرح کالابرگ الکترونیک هستند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کاشان، حسن اربابی ظهر امروز در جمع خبرنگاران ضمن اشاره به اجرای طرح کالابرگ، اظهار داشت: در این طرح اقلام اساسی هر خانوار پیش‌بینی و در قالب طرح کالابرگ توسط سرپرستان خانوارهای یارانه‌بگیر قابل دریافت است.

وی ضمن اشاره به اجرای دو مرحله‌ای طرح کالابرگ الکترونیک، افزود: در این طرح هفت دهک اول مشمول دریافت طرح کالابرگ الکترونیک هستند و در شهرستان کاشان مشمولان این طرح به 248 هزار و 515 نفر هستند.

رئیس اداره تعاون، کار و رفاه شهرستان کاشان با بیان اینکه دولت هزینه‌ای که به عنوان اعتبار ویژه این شهرستان شارژ می‌کند، 100 میلیارد و 434 میلیون و 50 هزار تومان است، خاطرنشان کرد: طرح کالابرگ الکترونیک یک طرح هزینه‌بر برای دولت است و این مهم نشان از اهمیت این طرح است.

وی با بیان اینکه لازم است رسانه‌ها در اطلاع‌رسانی صحیح اقدام کنند، گفت: در طرح کالابرگ الکترونیک 11 قلم کالای اساسی پیش‌بینی شده است و سه دهک اول بابت هر نفر خانوار 500 هزار تومان و دهک‌های چهار تا هفت هر نفر 350 هزار تومان شارژ می‌شود.

اربابی با بیان اینکه یک هزار و 50 فروشگاه به طرح کالابرگ الکترونیک در کاشان متصل است، تصریح کرد: دوره استفاده 60 روزه است و در ابتدا مددجویان کمیته امداد و بهزیستی شارژ شد و سپس دهک‌های اول تا سوم و سپس دهک‌های چهار تا هفت شارژ می‌شود.

وی با بیان اینکه ملاک شارژ شدن حساب سرپرستان خانوار آخرین به‌روزرسانی صورت گرفته توسط سازمان هدفمندی یارانه‌ها است، تاکید کرد: ماست، پنیر، تخم‌مرغ، گوشت قرمز، گوشت مرغ، ماکارونی، قند، شکر، روغن و حبوبات جزو اقلام این طرح است.

انتهای پیام/801/