شناسهٔ خبر: 71702139 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

هشدار هواشناسی؛ آغاز بارش‌های شدید و خطر وقوع سیلاب و بهمن

کارشناس هواشناسی گفت: سامانه بارشی جدید از امروز (۱۴ اسفند) در جنوب و غرب کشور فعال شده و احتمال سیلاب و سقوط بهمن در مناطق کوهستانی وجود دارد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، اصغری کارشناس هواشناسی گفت: امروز (سه‌شنبه، ۱۴ اسفند) بارش‌ها از سمت جزیره خارک و بوشهر آغاز شده و به‌سرعت در استان‌های جنوبی و غربی کشور گسترش می‌یابد. در ساعات آینده، استان‌های فارس و خوزستان نیز شاهد بارندگی خواهند بود.

وی افزود: طی ۲۴ ساعت آینده، استان‌های بوشهر، نیمه شمالی فارس، شرق و شمال خوزستان، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، لرستان، ایلام، کرمانشاه (به‌ویژه نواحی جنوبی) و نیمه شمالی کرمان با شدت بیشتری تحت تأثیر این سامانه قرار خواهند گرفت.

کارشناس هواشناسی تاکید کرد: با توجه به بارش برف در روزهای گذشته و همراهی این سامانه با جریانات جنوبی، افزایش دما رخ خواهد داد که می‌تواند منجر به ذوب برف، جاری شدن روان‌آب، طغیان رودخانه‌ها و وقوع سیلاب شود.

وی هشدار داد: عشایر و ساکنان مناطق کوهستانی از اتراق در نزدیکی رودخانه‌ها خودداری کنند، همچنین احتمال وقوع بهمن در مناطق مستعد وجود دارد، همچنین کوهنوردان طی روزهای آینده از صعود به ارتفاعات خودداری کنند.

اصغری در پایان گفت: این سامانه بخش‌های گسترده‌ای از کشور را تحت تأثیر قرار خواهد داد، بنابراین هموطنان عزیز در این مناطق هشدارهای ایمنی را جدی بگیرند.