شناسهٔ خبر: 71682998 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: تقریب | لینک خبر

تجلیل از ۵ هزار حافظ قرآن در فراجا

پنج هزار حافظ جوان در سومین مرحله تجلیل از حافظان قرآن آموزشگاه‌های علمی تخصصی و مراکز آموزش سربازی انتظامی سراسر کشور تجلیل می‌‌شوند.

صاحب‌خبر - به گزارش حوزه جامعه خبرگزاری تقریب به نقل از روابط عمومی پلیس، سرتیپ دوم حسن هوشیار طی نشست خبری، ضمن تشریح جزئیات برگزاری سومین دوره تجلیل از حافظان آموزشگاه‌های علمی تخصصی و مراکز آموزش سربازی سراسر کشور اظهار کرد: به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران توفیقی حاصل شد تا در محضر قرآن کریم نسبت به ترغیب و تربیت جوانان انقلابی و حافظ قرآن گام برداریم.

وی ادامه داد: در راستای اجرای فرامین رهبر معظم انقلاب و فرماندهی کل قوا حضرت امام خامنه‌ای (مدظله العالی) مبنی بر ترویج فرهنگ حفظ قرآن و به منظور تحقق تدابیر سردار فرمانده محترم کل انتظامی کشور مبنی بر اولویت قرار دادن موضوع ترویج و تعمیق قرآن و نهج‌البلاغه در مأموریت‌های سال ۱۴۰۳ فراجا و بصیرت‌افزایی با استفاده از مفاهیم غنی و نورانی قرآن کریم و نهج‌البلاغه سومین دوره این طرح نورانی با همکاری و مشارکت سازمان عقیدتی سیاسی انتظامی کشور به منظور انس گرفتن بیشتر جوانان با کلام الهی و تمسک به آن و اشرافیت به مفاهیم و معانی قرآن و تقویت فرهنگ حفظ و آشنایی بیشتر با مفاهیم قرآنی برگزار شد.

هوشیار گفت: طرح حافظون با همکاری و مشارکت سازمان عقیدتی _ سیاسی انتظامی کشور اجرا می‌شود که باید قدردان هدایت‌ها و حمایت‌های شخص ریاست سازمان حجت‌الاسلام والمسلمین ادیانی باشیم که در این راستای هماهنگی‌ها و تعاملات بسیار سازنده‌ای داشته اند.

وی در تشریح اقدامات صورت گرفته در این طرح معنوی اظهار کرد: با برنامه‌ریزی انجام شده از ابتدای سال، بعد از ابلاغ این اولویت معنوی در انتظامی کشور، اقدامات گسترده و مؤثری صورت گرفت که خردادماه امسال شاهد برگزاری مراسم تکریم نخستین دوره حافظان قرآن کریم با حضور ۶۰۰ نفر از فراگیران و سربازانی که موفق به حفظ قرآن شده بودند با حضور سردار فرمانده کل انتظامی و ریاست عقیدتی سیاسی، در انتظامی کشور بودیم و دومین مراسم تجلیل از حافظان قرآن کریم در مهرماه امسال با حضور دو هزار نفر از فراگیران و سربازان آموزشی که موفق به حفظ قرآن شده بودند در مرکز آموزش حضرت ولی‌عصر(عج) تبریز با سخنرانی ریاست سازمان عقیدتی سیاسی انتظامی و جانشین معاون هماهنگ کننده فراجا برگزار شد.

این مقام انتظامی گفت: هم‌اکنون برنامه‌ریزی برای برگزاری سومین آیین تجلیل از حافظان قرآن کریم در حال انجام است که این آیین در روز چهارشنبه ۱۵ اسفند به صورت حضوری در مرکز آموزش شهید چمران کرج با حضور ریاست سازمان عقیدتی سیاسی و جانشین معاون هماهنگ‌کننده فراجا برگزار و برای سایر مراکز آموزش انتظامی در سراسر کشور به صورت دور سخنی انجام می‌شود.

فرمانده مراکز آموزش فراجا در خصوص موفقیت‌های این طرح معنوی در سومین دوره اجرای آن گفت: در این دوره از پنج هزار نفر از فراگیران درجه‌داری و سربازان آموزشی که موفق به حفظ یک جزء قرآن شدند، تجلیل به عمل می‌آید.

وی تأکید کرد: این آمار نشان‌دهنده یک رشد فزاینده نسبت به دو دوره قبل است و ما با عزمی راسخ در آینده نیز این روند افزایشی را حفظ خواهیم کرد و ان‌شاء‌الله با رشدی چشمگیر این راه مقدس را ادامه خواهیم داد.

این مقام مسئول درباره راستی‌آزمایی و اخذ آزمون از فراگیران اظهار کرد: آزمون‌هایی که از این افراد گرفته شده از سوی  کارشناسان سازمان تبلیغات اسلامی بوده و بسیار سختگیرانه صورت گرفته است و آمارهایی که ارائه شد، صرفاً مربوط به افرادی می‌شود که موفق به قبولی در آزمون و اخذ مدرک شده‌اند.

سردار هوشیار تصریح کرد: تمام اقداماتی که برای طرح حفظ قرآن انجام شده، خارج از ساعات آموزشی بوده و با عشق و علاقه فراگیران و سربازان به صورت مؤثر انجام گرفته است و به هیچ عنوان از ساعات برنامه تفصیلی آموزش کاسته نشده است و هیچ‌گونه خللی در کار آموزشی صورت نگرفته است.

فرمانده مراکز آموزش فراجا در پایان با اشاره به دستورات اکید سردار رادان و حمایت‌های حجت‌الاسلام ادیانی گفت: تدابیر مدبرانه فرمانده کل انتظامی و حمایت‌های بی‌دریغ ریاست سازمان عقیدتی سیاسی راه را برای ما گشود و به برکت دستورات ویژه و حمایت‌های ویژه این بزرگواران اتفاقات خوبی حاصل گردید که همچنان استمرار دارد، این باور و یقین ماست که تمسک به قرآن موجب سعادت و رستگاری انسان در دنیا و آخرت می‌شود به همین جهت با اهتمام و اراده جدی اجرای این طرح معنوی را دنبال خواهیم کرد و ان‌شاء‌الله خداوند توفیق خدمت به قرآن کریم را به ما عنایت فرماید.

انتهای پیام/