شناسهٔ خبر: 71676770 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

بایدها و نبایدهای تغذیه روزه‌داران در ماه رمضان

کارشناس تغذیه مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه، گفت: ماه رمضان برای تقویت روح و جسم انسان است و خوردن مواد غذایی کافی در وقت سحر و افطار می‌تواند نیازهای بدن را در طول روز تأمین کند.

صاحب‌خبر -

محمد سعید غلامی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، با توصیه به رعایت اصول تغذیه مناسب در ماه رمضان، اظهار کرد: وعده سحری باید یک وعده کامل شامل غلات، سبزیجات، حبوبات و پروتئین‌ها باشد و مصرف انواع پروتئین‌های باکیفیت همچون گوشت می‌تواند کمک‌کننده باشد.

وی با اشاره به اینکه روزه‌داران باید با نوشیدنی ولرم افطار کنند، گفت: این مایع ولرم می‌تواند یک فنجان آب گرم، چای کمرنگ یا حتی شیر گرم باشد.

کارشناس تغذیه مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه اضافه کرد: می‌توانید مقدار کمی شیرینی همچون چند خرما یا مقداری عسل همراه این مایع گرم استفاده کنید و قندی که در طول روز افت کرده را تأمین کنید.

غلامی عنوان کرد: برای اینکه در روز از تشنگی پیشگیری شود، لازم است که سبزیجات و فیبر را به اندازه کافی مصرف کنید و سبزیجاتی همچون سالاد و سبزی را در وعده سحری داشته باشید.

وی گفت: از خوردن غذاهای پر ادویه در وعده‌های سحری و افطار اجتناب کنید که سبب ایجاد احساس تشنگی در روز می‌شود.

کارشناس تغذیه مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه ادامه داد: وعده افطار باید سبک باشد، مواد غذایی همچون فرنی و سوپ‌های سبک می‌توانند گزینه‌های خوبی برای افطار باشند، همچنین وعده شام باید بین یک تا دو ساعت پس از افطار باشد.

غلامی در پایان یادآور شد: روزه‌داران در مدت زمان افطار تا سحر نباید از خوردن میوه‌ها و لبنیات نیز غافل شوند، میوه‌ها آنتی‌اکسیدان‌های بسیار خوبی دارند، همچنین لبنیات، کلسیم و پروتئین بدن را تأمین می‌کنند.

انتهای پیام/