شناسهٔ خبر: 71676354 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

ساعت کاری اداری مازندران به روال عادی برمی گردد

ساری- معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری مازندران گفت: ساعت کاری ادارات و بانک های استان از فردا به روال عادی برمی گردد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری مهر، عیسی قاسمی طوسی با اعلام اینکه ساعت کار ادارات و بانک‌های مازندران فردا سه شنبه ۱۴ اسفند به روال عادی باز می‌گردد، گفت: از فردا ساعت کار همه دستگاه‌های اداری و بانک‌ها ۸ تا ۱۴ خواهد بود و مدارس و مراکز آموزش عالی نیز طبق روال عادی به صورت حضوری فعال هستند. ‎

وی اظهار کرد: با توجه به خروج سامانه سرد بارشی از مازندران و متعادل شدن شرایط جوی و وضعیت پایدار شبکه گاز، همه ادارات و بانک‌های مازندران فردا -روز سه شنبه - از ۸ صبح دایر خواهند بود.

وی با اشاره به اینکه ساعت پایان کار ادارات و بانک‌ها نیز همانند گذشته ساعت ۱۴ خواهد بود، افزود: با توجه به اهمیت موضوع مصرف انرژی، پایش لازم در خصوص مصرف بهینه انرژی در همه ادارات باید جدی گرفته شود.

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری مازندران ضمن تقدیر و تشکر از همراهی مردم عزیز استان در کاهش مصرف سوخت و برون رفت از بحران سرمای اخیر خاطرنشان کرد: هرگونه تغییر ساعت کار ادارات یا تعطیلی احتمالی فقط پس از تصویب در کارگروه مدیریت مصرف انرژی استان، تعیین و از طریق استانداری و رسانه‌های رسمی اطلاع‌رسانی می‌شود.